Vulcan Hibrid 35 és Hibrid 60 termékek

Írta: - 2022 március 14. -Hirdetés

Vulcan Hibrid 35

A Hibrid termékek szerves és szervetlen tápanyagok keverékei. A Hibrid 35 nagyobb mennyiségben tartalmaz nitrogént, de foszfort, magnéziumot és hozzáadott káliumot és mikroelemeket is. A termék alapja egy szerves anyag, a Vulcan Power, amely összetett tápanyagtartalmú, aminosavakat, nyomelemeket és vitaminokat is tartalmaz.

permetezés

Vulcan Hibrid 60

A Hibrid 60 keverékben nagyon magas a nitrogén- és magnézium-oldat aránya, amely eléri a 60%-ot. Elsősorban tehát nitrogénpótlásra alkalmas, de az összes olyan tápanyag megtalálható benne, amelyre a növénynek szüksége van. A szerves anyag (Power) kisebb mennyiségben fordul elő benne, de a nagyobb dózis használatával, bőségesen tudunk kijuttatni ebből a hasznos termékből is.

Hogyan javasolt használni? A Hibrid 35 és 60 termékeket közepes-nagy dózisban (20-40 liter/ha) javasolt használni, lehetőleg több alkalommal. Azoknak ajánljuk, akik többféle tápanyaggal szeretnék a növényeiket ellátni lombon keresztül. Kimondottan azoknak javasoljuk, akik többféle növényt termesztenek, és egy mindenre használható, olcsó terméket keresnek. A Hibrid 35 és 60 tehát bármilyen növénykultúrában használható, önállóan vagy más termésnövelővel együtt. Amennyiben növényvédő szerrel együtt történik a kijuttatás, úgy vegyék figyelembe, hogy a termék „tapad” a növényre, és összetett hatóanyag tartalmú termék.

A sok nitrogén miatt megnyúlt repcét áprilisban elérheti a fagy majd asz aszály

Aszály és fagy ellen?

A Hibrid 35 és 60 elsősorban folyékony tápanyagok, de a bennük levő aminosavak, kálium fokozza a növény fagy- és aszálytűrését. Sokat tudnak segíteni, ha hideg és száraz a talaj, és a növény tápanyagfelvétele lelassul, vagy száraz és meleg időszakok érik a növényt.

Megrendeléssel, szakmai kérdéssel forduljon a kollegáinkhoz, vagy hívja a következő számot: 06-70-905-500!

[email protected]
www.vulcanagro.hu

VulcanAgro