fbpx

Agrifac EcoTronicPlus Alkalmazás – Fúvókák tisztítása telefonnal!

Írta: - 2016 január 19.

A világnak folyamatosan növekszik az élelmiszer igénye. Ezért gyárt az Agrifac „Brilliánsak Egyszerű” gépeket; a leginnovatívabb növényvédelmi gépeket és cukorrépa betakarítókat, amiket elképesztően egyszerű kezelni. Ez azért van, mert az Agrifacnál minden a „4 E a termesztőkért” koncepciót követi. Hatékony (Efficient), Gazdaságos (Economical), Ergonómikus (Ergonomic) és Ökologikus (Ecological). Az Agrifac élen jár a versenyben fejlesztés és innováció terén, köszönhetően annak, hogy minden fejlesztésük tesztelését a 4 E koncepcióhoz viszonyítva végzik.

Az EcoTronicPlus Alkalmazás képessé teszi a felhasználót arra, hogy a megfelelő információkhoz juthasson, a megfelelő időben.

EcoTronicPlus Alkalmazás

A megfelelő helyen fogod találni a megfelelő információkat az EcoTronicPlus alkalmazáson belül, melyben műveleteket is végrehajthatsz. Az első funkciója az alkalmazásnak az a fúvókák tisztítására vonatkozik. Kapcsold be és ki a fúvókákat a telefonoddal, a legmegfelelőbb időben.

Működtesse a teljes keretet, szakaszokat vagy a fúvókákat az EcoTronicPlus alkalmazás segítségével.

EcoTronicPlus Alkalmazás – Fúvókáktisztítása

Az alkamazáson keresztül elindíthatod és megállíthatod a szivattyút. Amennyiben a szórófej mögött állsz, egy egyszerű kijelző érintéssel elindíthatod a szivattyút.

Lehetséges továbbá szakaszonként vagy akár fúvókánkénti kapcsolás is. Azonnal visszajelzést kapunk , hogy a fúvóka megfelelően működik-e, ezáltal biztosítva a lehetőséget a gyors tisztításra, probléma esetén. Mindezt anélkül tehetjük meg, hogy ki kéne mozduljunk a fülkéből, így nem kell oda-vissza járkálnunk tisztítás során.

EcoTronicPlus: páratlan kezelés könnyítés

A házon belül fejlesztett EcoTronicPlus rendszerrel, az Agrifac páratlan kezelési könnyítést kínál. Az EcoTronicPlus optimális irányítást és intuitív kezelést kínál. Ha használatban van, megad minden szükséges információt a felhasználónak. A rendszer egy kristálytiszta, színes érintőkijelzővel van felszerelve, ami pontosan mutatja, hogy mi történik a gépben. Az össze fontos folyamat egy pillantás alatt látható a képernyőn.

Minden alapvető folyamat látható egy pillantás alatt

Megfelelő információ, a megfelelő helyen.

Fontos, hogy az adott pillanatban, a megfelelő információt lássuk, a megfelelő helyen. Éppen ezért van a Condor felszerelve egy sztenderd terminállal a vegyszerbekeverő tartály mellett. Ez lehetővé teszi, hogy a gépkezelő feltöltse a tartályt, aktiválja a vegyszerbekeverő tartályt és beállítsa a GreenFlowPlus rendszert a szűrők tisztításához. Továbbá a kijelzőn egyértelműen látható a fő tartály és a tisztavizes tartály telítettségi szintje.

Sztenderd terminal a vegyszerbekeverő mellett.