fbpx

Akár díjmentessé is válhat BirtOKOS telefonszámlája!

Írta: Csomor Zsolt - 2018 október 15.

A „Díjazzuk ajánlását!” elnevezésű akció keretében régi BirtOKOS-ügyfelek komoly kedvezményeket érhetnek el. Ezért csupán annyit kell tenniük, hogy segítik, hogy minél több BirtOKOS-előfizető legyen.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) 2017. januárjában indította el BirtOKOS MOBIL elnevezésű telekommunikációs szolgáltatását, ami minden kamarai tag számára elérhető. A szolgáltatás előnyös kondíciókat kínál a tagok számára az agrárium szereplőinek összekapcsolásáért.

A NAK további kedvezményeket ad azon ügyfelei számára, akik révén bővül a szolgáltatást igénybe vevők köre. A „Díjazzuk ajánlását!” elnevezésű akció lényege, hogy amennyiben egy már meglévő BirtOKOS-ügyfél újat ajánl – amiből meg is valósul a szerződéskötés – akkor az ajánló előfizető havi telefonszámlájából bruttó 200 forint jóváírást kap mindaddig, amíg az új előfizető előfizetéses jogviszonya fennáll. Az új ajánlott ügyfelek száma nincs limitálva! Ezzel a lehetőséggel akár teljesen díjmentessé is válhat egy ajánló telefonszámlája abban az esetben, ha megfelelő számú új előfizető használja a BirtOKOS-t.

Az új előfizetéses ügyfelek bármelyik tarifacsomagot választhatják, élhetnek a számhordozással, valamint kedvezményesen vásárolhatnak mobiltelefont. Mindemellett ők is megkapják a kamarai tagdíjjóváírást!

Összeállította:
Csomor Zsolt

CÍMKÉK