fbpx

AXIÁL-Fendt játék

Írta: - 2014 március 18.

Az AXIÁL Kft. „AXIÁL-Fendt fotó- és videópályázat” címmel játékot hirdet. Készítsen képet vagy videót egy Fendt traktorról munka közben vagy nyugállásban, kapja lencsevégre a Fendt és/vagy AXIÁL logót vagy örökítse meg az AXIÁL és a Fendt márkát, traktorokat kreatív módon!

axiál fendt játék

  • A játék 2014. március 10. és szeptember 30. között tart. Főnyeremény egy 2×1 személyes Fendt gyárlátogatás 2014 őszén a németországi Marktoberdorfban. A játék ideje alatt a főnyeremény mellett havonta 2×1 ajándékcsomagot is kiosztunk.
  • A pályázatokat két kategóriába nyújthatják be a játékosok, „Fotó” és/vagy „Videó”. Kategóriánként havi egy játékost jutalmazunk, a Facebook és a Youtube csatornákon közzétett pályázatokra érkező „Tetszik” szavazatok alapján.
  • A játékban, minden 14. életévüket betöltött, a Facebook és a Youtube oldalakon érvényes regisztrációval rendelkező természetes személy vehet részt, kivételt képeznek az AXIÁL Cégcsoport dolgozói, illetve azok hozzátartozói.
  • Havonta egy játékos maximum 5 képpel és 3 videóval nevezhet, amelyek csak saját készítésűek lehetnek. A fénykép minimum 1200×800 pixel felbontású, jpeg, esetleg tiff formátumú lehet. A videó maximum 5 perc hosszúságú, minimum 720 pixel széles és fájlmérete minimum 40-50 MB-os lehet. Elfogadható fájlformátuma: mp4, avi.
  • A beküldött pályaműveken szereplő AXIÁL – Fendt márka, logó, traktorok, ábrázolása csak és kizárólag önmagukban vagy AXIÁL Kft. által forgalmazott gépmárkákkal és géptípusokkal együtt történhet.
  • A játékosok fotó- és videópályázatukat 2014. 03. 10. és 2014. 09. 30. között küldhetik be elektronikus formában a [email protected] e-mail címre vagy CD-re, DVD-re írva, pendrive adathordozóra másolva az AXIÁL Kft. Marketing, 6500 Baja, Szegedi út 147. címre.

E-mailben és postai küldeményben egyaránt fel kell tüntetni a Tárgy mezőben vagy jeligeként a következőt: „AXIÁL-Fendt játék” A nevezett pályamű mellett a játékosoknak kötelezően meg kell adni nevüket posta- és e-mail címüket, telefonszámukat.

A teljes Részvételi- és Játékszabályzat megtalálható a www.axial.hu weboldalon.