fbpx

BI-KA az agráriumban

Írta: Szerkesztőség - 2018 június 30.

A BI-KA Logisztika Kft. mint a közép-magyarországi régió piacvezető, magyar magántulajdonban lévő nemzetközi logisztikai vállalata fennállása óta elkötelezett szolgáltatója a mezőgazdaságnak.

Büszkék vagyunk arra, hogy megoldásainkkal piacvezető, hazai és nemzetközi vállalatok szállítmányozási és logisztikai tevékenységeihez kapcsolódhatunk – az ő bizalmuk számunkra a legfontosabb, egyben elismerés és cél a versenyképes és eredményes piaci működés útján. Szolgáltatásainkkal elsősorban a vetőmag, a mezőgazdasági gépek, a növényvédelmi, az állattenyésztési és -táplálási, valamint a kertészeti ágazatokban vagyunk jelen.

Tevékenységünk alappillérei kiváló munkatársaink révén szaktudásunk, áru- és piacismeretünk, tapasztalatunk, nyelvtudásunk, eszköz- és ingatlanállományunk, valamint kapcsolatrendszerünk.Vállalatunk növekedésének egyik legfőbb motorja az agrárium. Meglévő megbízóinkkal az együttműködés jellemzően többéves múltra tekint vissza, és a kapcsolatot a bizalom, az együtt gondolkodás és az innováció fémjelzik. Abban hiszünk, hogy csak így hozhatunk létre értékálló, versenyképes, hatékony szolgáltatásokat, melyek megbízóinkat valódi piaci előnyhöz juttatják.

Minőségi tevékenységünknek köszönhetően egyre több piaci szereplő választja a BI-KA Logisztika Kft. megbízható szolgáltatásait.

A mára közel 7 milliárd forintos árbevétellel rendelkező vállalat az elmúlt 25 évben számos egyedi megoldást mutatott be. Szolgáltatásainkat több ízben piacvezető vállalatok díjazták, elismerve tevékenységünket.

Kérem, engedjék meg, hogy a következőkben ízelítőt adjunk tapasztalatunkról, tudásunkról szolgáltatásaink és főbb irányaink bemutatásával.

  • A közép- és kelet-európai régió egyik legkorszerűbb és egyben legfiatalabb flottáját üzemeltetjük.
  • EURO 6-os motorok (legkorszerűbb és leghatékonyabb az erő, a zajterhelés és a fogyasztás terén, valamint a legminimálisabban a károsanyag-kibocsátásuk).
  • Kizárólag vezető, európai gyártóktól származó félpótkocsikkal dolgozunk.
  • Teljes flottánk telematikai rendszerrel felszerelt a hatékony üzemeltetés és a nyomon-követés érdekében.
  • XL-kódos ponyvákkal és számos vezetést támogató eszközzel dolgozunk az áru és a közlekedők biztonságáért.
  • Számos speciális eszközzel teljesítünk szolgálatot: mobilrámpás tehergépjárművek, könnyített félpótkocsik, dupla rakszintes tehergépjárművek, tandemek, valamint kisautók.

Mobil rakodórámpa az optimális rakodáshoz

Elsősorban önjáró gépek, vontatmányok, gumikerekes rakodók, gumilánctalpas munkagépek, mezőgazdasági gépek hatékony rakodástámogatási eszköze a mobil rakodórámpa. A nagy teherbírású rakodórámpák olyan speciális szerkezetek, amelyek a tehergépjármű rakfelülete és a talajszint közötti magasságkülönbség áthidalására szolgálnak.

Flottánk közel 30%-ának a fedélzetén megtalálható eszközzel időt és költséget takaríthat meg, hiszen:

  • bármikor üzembe helyezhető – nincs szükség darura, fix rakodórámpára, mindösszesen egy targoncára nem önjáró eszközök esetén;
  • egyszerűbb és biztonságosabb rakodás – önjáró eszközök saját lábon végezhetik el a fel- és leállást;
  • 10 tonna teherbírás.

További szolgáltatásainkról a következő lapszámban olvashat!

Kérem, látogasson el a www.bikalogisztika.hu honlapra vagy tegye fel kérdéseit az [email protected] e-mail címen!