fbpx

DuPont kukorica gyomirtó szer akció

Írta: - 2016 február 24.

A DuPont Növényvédelmi Üzletág januári konferencia sorozatán az idei évre is meghirdette kukorica gyomirtó szer akcióját a termelők felé.
A Principal® Plus Gold herbicid csomag és a Principal® gyomirtó szer család további termékei március közepéig jelentős árelőnnyel állnak a gazdálkodók rendelkezésére.

Az ajánlat értelmében azon gazdálkodók, akik a kereskedelmi partnerüknek 2016. március 15-ig leadják megrendelésüket, vásárlásaik után 10%-os kedvezményt kaphatnak a szezonbeli listaárból.
A részletekért keresse a DuPont területi képviselőit, szaktanácsadóit és növényvédő szer forgalmazó partnerét.

Milyen kukorica gyomirtó szerek állnak a gazdálkodók rendelkezésére?

  • Principal® Plus Gold gyomirtó szer csomag:
    A legszélesebb hatásspektrummal rendelkező ajánlatunk.
    5 különböző hatóanyagának és kimagasló hatóanyag tartalmának köszönhetően a hazai kukorica termőterületeken szinte bármilyen gyomösszetétel és időjárási körülmény esetén magas hatékonyságú gyomirtást tesz lehetővé.
  • DuPont™ Principal® Plus gyomirtó szer
  • DuPont™ Principal® Gold gyomirtó szer csomag
  • DuPont™ Arigo™ Gold gyomirtó szer csomag

Bízunk benne, hogy a Dupont növényvédő szer ajánlatai között Ön is megtalálja a saját területére a gyomviszonyokhoz illő leghatékonyabb megoldást. Reméljük az akció hozzájárul a sikeres üzleti évhez 2016-ban is.

További információk:
www.principal-plus-gold.dupont.co.hu
A növényvédő szereket mindig biztonságosan és felelősségteljesen használja! A DuPont készítmények felhasználása elôtt olvassa el és kövesse a termékek csomagolásán lévô címke felhasználási utasításait!

Copyright © 2015 DuPont. Minden jog fenntartva. A DuPont Oval Logo, DuPont™, A tudomány csodái ™ és valamennyi termék, amelyek ® vagy ™ jelölésűek az E.I. du Pont de Nemours and Company regisztrált márkanevei.