Egy alváz, többféle felépítmény

 Az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon évek óta ellátogatunk a szlovákiai székhelyű BAFFI AGROCORPORATION s.r.o. standjára, ahol Baffi Róbert ügyvezető igazgatóval beszélgetünk. Itt évről évre új termékekről és szolgálttatásokról hallunk, viszont valami nem változik: Baffi Róbert szeretete és elkötelezettsége Magyarország és a munkája iránt.

Baffi Róbert, a BAFFI AGROCORPORATION
s.r.o. ügyvezető igazgatója

Alkatrészgyártással kezdődött, ma már munkaeszközöket is gyárt a BAFFIA kilencvenes években gépesítő anyagbeszerzőként dolgozott Baffi Róbert a helyi mezőgazdasági üzemben: abban az időben vitték Nyugat-Európából Szlovákiába az első takarmánykeverő-kiosztó kocsikat. A modern gépekkel öröm volt dolgozni, viszont az első szervizszámla sokkolóként hatott. Ekkor döntötte el Baffi Róbert, hogy céget alapít, s 1997-ben az akkor még újdonságnak számító takarmánykeverő-kiosztó kocsikhoz kezdett gyártani fémalkatrészeket, s szervizelte is azokat.

Napjainkban a BAFFI AGROCORPORATION s.r.o. csaknem az összes takarmánykeverő-kiosztó kocsi gyártójával, valamint beszállítójával kapcsolatban áll: alkatrészellátásuk gyors és szinte konkurenciamentes.

Takarmánykeverő-kiosztó kocsi akár 70 m3 kapacitással, gyári áron

A BAFFI idővel gépgyártásba is kezdett, mint a NABAMIX takarmánykeverő-kiosztó kocsik, amit napjainkban 5 m3-estől a hatalmas 70 m3 kapacitással kínálják a partnereik részére. Az általuk gyártott takarmánykeverő-kiosztó kocsikból évente mintegy 80 darabot értékesítenek. A kocsik kiváló ár-érték arányúak, ami annak is köszönhető, hogy a BAFFI AGROCORPORATION s.r.o. viszonteladók nélkül, kizárólag saját üzletkötőin keresztül forgalmazza a termékeit Szlovákiában, Bosznia-Hercegovinában, Csehországban, Horvátországban, Magyarországon, Romániában, Szerbiában, Törökországon és Ukrajnában is.

NTF szippantókocsi folyékony műtrágyához is

A BAFFI AGROCORPORATION s.r.o. NTF szippantókocsikra is nagy a kereslet. A tartály belső részét üveg-laminált réteggel borítja a gyártó, aminek köszönhetően savállóvá válik, s folyékony műtrágya is tölthető bele. A szippantókocsik 3000-20000 liter kapacitásig vásárolhatók meg a gyártó kínálatából.

Miért venne több alvázat, ha egy is elég?

A BAFFI univerzális pótkocsijával is sok pénz spórolható. A gyártó az alvázat úgy alakította ki, hogy arra különböző felépítmény (gabona, trágyaszóró, szippantó vagy betonkeverő) csatlakoztatható. A felépítmény cseréje ráadásul mindössze annyi időt vesz igénybe, mint egy pótkocsicsere.

Felújított keverő-kiosztó kocsi az új árának töredékéért

A BAFFI AGROCORPORATION s.r.o. a sürgős szervizelési problémákat igyekszik 24 órán belül megoldani. Teljes felújítás esetén a keverőkiosztó kocsit a telephelyükre szállítják, majd a munka elvégzése után az ügyfél szinte teljesen új kocsit kap vissza 24 hónap garanciával az új árának a töredékéért.

Teljes felújítás és nagyobb javítás idejére a BAFFI ingyenesen biztosít tartalékkocsit ügyfelei számára, a kisebb javításokat pedig partnerük telephelyén végezi el.

A fejlesztések természetesen nem állnak meg a BAFFI háza-táján: a cél olyan rendszer kiépítése a kiosztókocsikba, amivel távolról is mindig nyomon követhető, hogy mikor aktuális a karbantartás, hány üzemórát dolgozott a gép, megfelelően üzemelteti-e a kezelője, s van-e valamiféle meghibásodása. Baffi Róbert és vállalkozása számára kiemelkedően fontos, hogy ne csak cégük, de partnereik is elégedettek legyenek a közös munkakapcsolat során.

pótkocsi takarmánykeverő