fbpx
777191

Elég talpraesett, hogy megküzdjön a gazdaságban elvégzendő feladatokkal Elég hatékony, hogy helytálljon egy gazdaságban

Írta: Szerkesztőség - 2018 április 20.

A mezőgazdaság egy megalkuvást nem ismerő világ, ezért van szüksége a legkeményebb, legmegbízhatóbb és leghatékonyabb takarítógépekre, amelyekkel javíthatja a termelékenységét.

 

A Nilfisk meleg- és hideg vizes nagynyomású mosóinak, száraz-nedves porszívóinak és padlótisztító gépeinek teljes körű választéka mindent megad Önnek, amivel megteremtheti azt a higiéniai és tisztasági színvonalat, amire cégének szüksége van, hatékonyan, megbízhatóan és egyszerűen, javítva ezzel termelékenységét is.

A tiszta környezet döntő fontosságú a vállalkozás számára; a gazdálkodás szerves része, ami a termelést biztosítja. Az állattartás és a tejgazdálkodás esetében a takarítás különösen fontos a vonatkozó higiéniai szabályozásoknak való megfeleléshez.

A tisztaságot az állati hulladékok, így a felesleges takarmány, a trágya, a tollak, szalma, illetve növényi részek, szennyeződések, sár és föld eltávolításával érik el. Általában a betegségektől és kártevőktől függően szükség szerint végzik a takarítást. Az állattartásban a trágyával érintkezésbe kerülő területeket gyakrabban kell takarítani.

A takarítás itt inkább valami szükséges dolog, egy további elvégzendő feladat, ezért a takarító nem érdekelt benne. Gyakran egy segítő munkatárs végzi a takarítást, a döntéshozó és a gazdaság illetékese ismerheti a takarítási folyamatot (végezhette saját maga is), azonban csak ritkán érintett benne.

A jelentőség és takarítás kritikussága az alkalmazási területtől függ. A leggyakoribb takarítási feladat az istállók és ólak megtisztítása az állati trágyától, tollaktól és sártól. A higiéniai tényezőkkel (a folyamat kritikus része) összefüggő nagy igénybevétellel járó alkalmazástól, például sertés- és baromfitenyésztésben, egészen a kevésbé kritikus istállótisztításig a szarvasmarha- és a birkatartásban.

A tejgazdaságban használt gépek és területek a higiéniai takarítást és az anyag fertőtlenítését igénylik. A gazdaságban használt járművek és berendezések megtisztítása a sártól és a növényektől a hosszú élettartam és a karbantartás célját szolgálja. Ezeken a területeken helytakarékos, közép- és prémium kategóriás egységeket részesítenek előnyben.

Sertéstelepeken és egyéb, állatok számára kialakított területeken nagy átfolyású egységeket részesítenek előnyben a nagy mennyiségű szennyeződés eltávolítására.

Személyre szabott tartozékok szükségesek a speciális takarítási feladatok elvégzéséhez, az ergonómia fokozására és a kezelő kifáradásának elkerülésére.

Fő alkalmazási területek

  • Istállók
  • Boxok és ketrecek
  • Ólak
  • Berendezés és járművek
  • Tárolás (szemesgabona/tej)
  • Betöltési terület
  • Toalett és fürdőlétesítmények
  • Állatok

Főbb szempontok:

  1. Minőség
  2. Megbízhatóság
  3. Teljesítmény
  4. Ár
  5. Hatékonyság a feladat gyors elvégzéséhez
  6. Egyszerű használat, egyszerű gépjellemzők és funkciók

A Nilfisk folyamatosan azon dolgozik, hogy termékeink minden igénynek megfeleljenek, és a legmagasabb minőséget, hatékonyságot nyújtsák.