fbpx

Folytatódik a „Tanuljunk együtt!” programsorozat

Írta: Csomor Zsolt - 2018 szeptember 25.

A NAK Élelmiszeripari Igazgatóságának „Tanuljunk együtt!” programsorozata kapcsán októberben a vörösáru-gyártás témakörében mélyedhetnek el a kamarai tagok.
A kamara feladatának tekinti, hogy tevékenységével segítse tagjait piaci helyzetük erősödésében: ennek a folyamatnak is része a vörösáru-gyártás szakmai ismereteinek átadása.
A kezdőcsoportban résztvevők megismerhetik többek között a húskészítmények élelmiszerbiztonsági alapjait, a vörösáruk fajtáit, a gyártástechnológia főbb lépéseit. A haladó csoportban ezeken túlmenően a gyártás élelmiszerkönyvi vonatkozásairól, a higiéniai és a minőséget befolyásoló tényezőiről is szó esik. Az elméleti előadásokon túl mindkét csoportban a gyakorlatban is lehetőség nyílik a különböző virslik gyártásának előkészítésére, hőkezelésére, valamint érzékszervi bírálatára.

A szakmai napok 2018. október 17 és 18-án előképzettségnek megfelelően kezdő és haladó csoportban egy-egy napos rendezvény keretében kerülnek megrendezésre. A program helyszíne a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Hűtő-és Állatitermék Technológiai Tanszék budapesti tanüzeme.
A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az utazás költsége a résztvevőket terhelik. A részletes programtervet tartalmazó meghívó és a regisztrációs link elérhető: http://nak.hu/images/Kamara/Hirlevel/Meghivo/Mellekletek/2018/AM_Tanuljunk-egyutt_vorosaru_2018101718.pdf
A gyakorlati napokon – a tanüzem méretének megfelelően – alkalmanként 13 fő vehet részt, ezért oda a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget.
Jelentkezést követően a NAK munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot! Kérdés esetén további információ [email protected] címen kapható.

Összeállította:
Csomor Zsolt

CÍMKÉK