Garantált élmények az AgrárgépShow kiállításon

Közeleg a legnagyobb hazai mezőgazdasági kiállítás, melyet minden év január utolsó hetén rendeznek meg a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A hatalmas és látványos standdal készülő AXIÁL Kft. 2018-ban is szeretettel várja a látogatókat.

A Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége által rendezett AgrárgépShow kiállítás az elmúlt évek hagyományaihoz hűen az AGROmashEXPO, a Magyar Kert, valamint a Szőlészet és Pincészet eseményekkel egy időben, január végén kerülnek megrendezésre. Az érdeklődők input-gépesítés-logisztika témakörben ismerkedhetnek meg több mint 300 kiállító termékével, újdonságával, melyeknek a Hungexpo Budapesti Vásárközpont közel 40.000 négyzetméteren ad teret.

A 2018. január 24. és 27. között tartó rendezvények egyik legnagyobb kiállítója ismételten a bajai központú AXIÁL Kft. lesz, amely vállalkozás a Hungexpo pavilonja közül egyet, az 5000 négyzetméteres D pavilont gépeivel, termékeivel tölt meg. A kiállítói standon láthatók lesznek az AXIÁL Kft. által forgalmazott legnépszerűbb, illetve legújabb típusok, melyek közül nem egy hazánkban ekkor debütál először. A programok közül idén sem hiányozhat a szervizverseny vagy az 5-let Show, melyet naponta kétszer mutatnak be 11:00 és 14:30 órai kezdettel.

Ahogy minden évben, úgy idén is új tematikával várják a látogatókat. Legutóbb a vállalkozás a megújult AXIÁL applikációra, előtte pedig a 25 éves jubileumára utalva építette fel a stand dekorációját, 2018-ban pedig a vevőszolgálatát, a folyamatosan fejlesztett alkatrész- és szervizhálózatát helyezi előtérbe. A vállalkozás azért döntött a vevőszolgálat tematika mellett, mert filozófiája szerint ma már nem elég egyszerűen üzleteket létrehozni és értékesíteni, hanem korszerű szolgáltató központokkal kívánják támogatni partnereiket, akikkel a vásárlás után sem ér véget az együttműködésük. Az AXIÁL Kft. az elmúlt években több új és felújított telephelyet adott át, ezek sorához csatlakozik 2017. december 19-én a békéscsabai központ is, ahol jelenleg a szervizműhely felújítása zajlik. A nagyszabású beruházásoknak köszönhetően az országban immáron 19 AXIÁL Ponton várják partnereiket, melyet ki fognak hangsúlyoznak a januári rendezvényen is.

A 2018-as AgrárgépShow kiállításon változik a pavilon berendezése is a színpad jobb láthatósága és az AXIÁL Shop egyszerűbb megközelítése végett. „Mindig meg kell újulni, hogy fenntartsuk a látogatók érdeklődését. Kollégáinkkal nemcsak azért járunk nemzetközi kiállításokra, mint például a hannoveri Agritechnica vagy a párizsi SIMA rendezvényre, hogy a gépgyártók innovációit Magyarországra hozzuk, hanem azért is, hogy ötleteket merítsünk a látottakból. Egy érdekes interaktív fal, egy izgalmas nyereményjáték, egy dekoratív pult, egy lenyűgöző showműsor olyan látványelemek lehetnek, melyekre évekkel később is emlékeznek. Tudjuk, hogy ezekkel a pluszokkal élményt adunk az embereknek és garantáljuk, hogy a 2018-as rendezvényen nem lesz hiány élményekből.” – nyilatkozta Umenhoffer Péter, az AXIÁL Kft. marketingigazgatója.

AgrárgépShow AXIÁL kiállítás