fbpx

AGROmashEXPO, AgrárgépShow – ingyenes belépési lehetőség a tagoknak

Írta: - 2016 január 25.

Idén január 27. és 30. között ismét a budapesti Hungexpón (1101 Budapest,  X. Albertirsai út 10.) rendezik meg Magyarország egyik legnagyobb mezőgazdasági kiállítását, az AGROmashEXPO-t és az AgrárgépShow-t. A NAK tagjai közül naponta – érkezési sorrendben – az első ezer fő ingyenesen vehet részt az eseményen, a létszámon felül érkezők pedig kedvezményesen vásárolhatnak belépőjegyet.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a tavalyi évhez hasonlóan kiállítói standdal mutatkozik be a G pavilon 304A kiállítóhelyén, ahol a falugazdászaink állnak a tagok rendelkezésére, illetve bővebb tájékoztatást adnak az őstermelői igazolványokról.

Az ingyenes és a kedvezményes jegyek átvételének feltétele az előzetes regisztráció, amelyet ide kattintva érhetnek el.

A sikeres regisztrációt követően mindenki kap e-mailben – csatolmányként – egy pdf-dokumentumot, amely visszaigazolás arról, hogy jogosult kedvezményes jegy vásárlására. A regisztrációt követően nem kell online módon megvásárolni a belépőt. A rendezvény helyszínén, a fogadócsarnokokban felállított kamarai ügyfélszolgálati pultnál az érkező első ezer tagnak minden nap ingyenes belépőt biztosítunk, amennyiben magával hozza a kinyomtatott dokumentumot és azt bemutatja. Ha valaki nem fér bele az ezerfős létszámba, akkor a kinyomtatott visszaigazolás felmutatásával 1200 forintért válthat belépőjegyet a Hungexpo jegypénztárában.