fbpx

Gazdálkodók által használható elektromos járműveket is kínál a ROYALKERT

Írta: Szerkesztőség - 2019 november 03.

Az idén 18. éve piacon levő Royal-Kert Kft. – a jól ismert Zoomlion-traktorok kizárólagos magyarországi forgalmazója – elindította új, zöld jármű üzletágát.

A forgalmazó által vallott „Zölden minden jobb” szlogen még inkább értelmet nyer a tisztán elektromos árammal működő, kedvező fenntartású, alacsony zajszintű e-járműveik kínálatával. Ez évtől nagy múltú európai gyártók kishaszonjárműveivel és utcaseprőgépeivel vannak jelen a magyar piacon.

A rohamosan növekedő számú elektromos autók után a mezőgazdaságban és intézmény fenntartásban használatos járművek is hamarosan láthatók lesznek a hétköznapokban. Számtalan előnyüknek köszönhetően – például alacsony üzemeltetési költség, kisebb meghibásodási lehetőség, zéró emisszió – már érdemes megfontolni ezen eszközök beszerzésének lehetőségét.

A cég által forgalmazott Esagono kisteherautók számos felépítménnyel kerülhetnek forgalomba, többek között fix- vagy billenőplatós, ponyvás, zárt alumínium burkolatú, hűtődobozos vagy hulladékszállító kivitelben. A pickupok függően a felépítménytől, illetve a beépített akkumulátor csomagtól, 60 és 180 km közötti távolság megtételére alkalmasak egy teljes feltöltéssel, illetve akár 1180 kg maximális terhelhetőség is lehetséges. (A gyártó kínálatában szerepel egy hét személyes kisbusz is, mely igény esetén kerekesszékes személy szállítására is alkalmas.)

Kishaszongépjárműveiket jellemzően állami támogatás igénybevételével, és zöld rendszámmal hozzák közúti forgalomba, ami ingyenes parkolási lehetőséget, adómentességet (teljesítmény és cégautó adó), illetve ingyenes töltési lehetőséget is jelent az ország több pontján.

www.elektromosan.hu
[email protected]

+36 20 378 8235

CÍMKÉK