fbpx

25 év a magyar takarmányiparban

Írta: Szerkesztőség - 2019 november 03.

A Multimix Kft alapító tagjai 1985-ben Mérnöki Iroda létrehozásával kezdték meg takarmánykeverő-üzemek tervezését, és ezen tevékenységüket immáron 34 éve folyamatosan végzik Magyarországon, valamint Kelet-Európai piacokon.

Az 1994-es év kulcsfontosságú volt számunkra, mert ebben az évben a tervezési tevékenység megtartása mellett a gépgyártás, a takarmánykeverő üzemek komplett kivitelezése, valamint a takarmánykeverő üzemek karbantartása is megkezdődött.

A kibővült feladatok elvégzésére a tulajdonosok kft-t alapítottak, és felvették a Multimix Kft. nevet. A megalapítással egyidőben külföldi és belföldi beszállítókkal alakítottunk ki tartós együttműködést granulálógépek, keverőgépek, darálók, sziták, morzsázók és takarmánykeverő üzemi épület szállítására.

A teljeskörű megvalósításhoz szükséges egyéb berendezéseket és kiegészítő elemeket (mikrokomponens-adagoló blokkokat, felületi olajozó berendezéseket, serleges felvonókat, láncos szállítókat, adagolókat, összemérő mérlegeket, mérlegelt kézi garatokat) immáron 25 éve saját gyártócsarnokunkban készítjük el. Alkalmazotti létszámunk 35 fő. Partnereink minél jobb, pontosabb kiszolgálása, és fenntartható hosszú távú piaci jelenlétünk érdekében:

• A legmodernebb, legfrissebb 3D tervezőprogramokat használunk, és SAP vállalatirányítási-rendszert vezettünk be.

• Gyártási hátterünket is megújítottuk, új plazmavágógépet, hengerítőgépet és egyéb fémmegmunkálási eszközöket vásároltunk. Gyártócsarnokunkat, festőműhelyünket felújítottuk.

• Az általunk szállított technológia legmagasabb szintre emelése érdekében együttműködési megállapodást kötöttünk Bühler céggel, így palettánk világszínvonalú gépek szállításával bővült.

• 10 fős mérnöki szakembergárdánkat megfiatalítottuk, átlagéletkorunk ezen a területen 37 év.

• Szakembergárdánk tudását belföldi és külföldi képzésekkel folyamatosan fejlesztjük.

• A takarmánykeverő üzemek építése-bővítése-felújítása során céljaink: hosszú élettartam, biztonságos működés, innovatív megoldások, és legmodernebb technológiák alkalmazása. Ennek érdekében termékeinket, technológiáinkat folyamatosan fejlesztjük.

Geiling Ferenc ügyvezető
Vincze András ügyvezető