fbpx

HAMAROSAN NYIT A 35. AGROmashEXPO kiállítás!

Írta: - 2017 január 20.

Pár nap múlva, január 25-én ismét nyitja kapuit az agráripar csúcsrendezvénye a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Az AGROmashEXPO és az AgrárgépShow ezúttal is felvonultatja a teljes hazai kínálatot. 350 kiállító 9 pavilonban, összesen 38.000 négyzetméteren várja látogatóit újdonságaival.

Az AGROmashEXPO-t immár 35. alkalommal szervezi a 2017-ben 50 éves évfordulóját ünneplő HUNGEXPO Zrt.

A MEGFOSZ tulajdonában lévő AgrárgépShow csatlakozásával napjainkra az AGROmashEXPO az agrárágazat csúcsrendezvényévé vált. Itt jelen vannak a piacvezető cégek, márkák ugyanúgy, mint a kisebb vállalkozások, speciális szolgáltatásokat nyújtó cégek. Nem csupán a mezőgazdasági gépek terén nyújt lehetőséget a legszélesebb kínálat áttekintésére, de a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, és az agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg.
Ezen a kiállításon láthatóak a hazai gépgyártás újdonságai is, melyet a MEGOSZ összefogásával egy kollektív megjelenés keretében láthatóak.

A forgalmazók nagy nemzetközi márkák újdonságait mutatják be, köztük több díjazott gépet, mely Magyarországon itt látható először a nagyszabású külföldi kiállítások után.

Kínálatunk 2017-ben:

Egyidejű kiállítások: Magyar Kert, Szőlészet és Pincészet

További információk a kiállítás honlapján: www.agromashexpo.hu