fbpx

Fontos a Flieglnek ez a 93 ezer négyzetkilométer

Írta: Kohout Zoltán - 2020 január 22.

Kiugróan nőtt a Fliegl mezőgazdasági gépgyártó magyarországi forgalma, amiben döntő szerep jut a hazai gépforgalmazóknak – jelentette ki a gyártócég ügyvezetője az AGROmashEXPO egyik nyitórendezvényén, ahol ünnepélyes keretek között köszönték meg a gépkereskedők munkáját.

Ackermann Tamás cégvezető rámutatott: míg a kezdeti években a magyarországi Fliegl csupán 10% alatti, addig ma már a tavalyi 10 milliárdos forgalmának csaknem 40%-át magyar gazdaságok felé realizálta, ezért is fontos a Flieglnek „ez a 93 ezer négyzetkilométer”.

Az ünnepélyes évértékelőn kiemelték a Pap-Agro Kft. és a Győri Agroker Zrt. szerepvállalását: a két gépkereskedő kiemelt eredményt ért el 2019-ben. A két forgalmazó nemcsak a Fliegl kiváló minőségű gépeit és technológiáját méltatta, hanem a gyár partneri hozzáállását, rugalmas és magas szintű felkészültségét.

A Fliegl egyébként idén két géppel – hevederes átrakókocsijával és csúszóboronás kijuttatógépével is – nívós elismerést aratott az AGROmashEXPO társ rendezvényeként lebonyolított megméretésen.