fbpx

Több, jól ismert márkanév Massey Fergusonként él tovább

Írta: Sajtóközlemény - 2023 augusztus 21.

A hazánkban is jól ismert Lely/Welger, illetve Fella termékek mostantól Massey Ferguson márkanéven érhetők el – jelenti be az Austro Diesel Gmbh., a Massey Ferguson termékek közép-kelet-európai kizárólagos importőre. A gépek körbálázókat, csomagoló-bálázó kombinációkat, illetve kaszákat, rendképzőket, rendkerítőket foglalnak magukban.

Büszkék vagyunk arra, hogy rendkívül széles körű, és minden igényt kielégítő szálastakarmány-palettát tudunk kínálni az MF zöldsorban. A gépek kimagasló műszaki tartalmát és minőségét a Lely/Welger, illetve Fella alapok biztosítják. A konszern azon törekvése, hogy az említett termékeket Massey Ferguson márkanév alatt kínálja a piacon, arra irányul, hogy egész Közép-Kelet-Európában <<egykézből>> szolgálják ki a gazdálkodókat az érintett gépeket tekintve. A koncentráció előnye, hogy így ezek a termékek is az általunk működtetett 24 órán belüli alkatrészellátási programba csatlakoznak, amelyben kizárólag gyári alkatrészeket kínálunk minden Lely és Fella géphez“ – értékeli a váltást Ing. Johann Gram, az Austro Diesel GmbH. vezetője.

Körbálázó munka közben

Minden egy kézből – szálastakarmány-betakarító gépek, alkatrészek és traktorok

Az Austro Diesel és a márkakereskedői hálózata mostantól nem kizárólag erőgép, szögletes bálázó, illetve kombájn-partnere lehet az érdeklődő gazdálkodóknak, hanem elsődleges alkatrészbeszerzési forrás is lesz az MF szálastakarmány-betakarító gépekhez, így természetesen a korábban Lely/Welger, illetve Fella márkanéven forgalomba hozott termékekhez is! Tehát, elmondhatjuk, hogy nem csak az MF márkát birtokló gazdálkodók élvezhetik az osztrák cég alkatrészben nyújtott prémium szolgáltatásait, hanem a Fella, Lely/Welger gépeket birtokló gazdák is bátran fordulhatnak alkatrész igényükkel a helyi Massey Ferguson márkakereskedőhöz!

Az Austro Diesel GmbH. dolgozói szívesen és felkészülten segítenek a legjobb gyári alkatrészek kiszolgálásában az érintett gépekkel dolgozó gazdálkodóknak. 

Tehát, a korábban Lely/Welger, illetve Fella márkanév alatt forgalmazott körbálázókhoz, kaszákhoz, rendképzőkhöz, rendterítőkhöz a gyári alkatrészek a Massey Ferguson márkakereskedőknél érhetők el a jövőben.

Mezőgazdasági gépkapcsolat az úton

Az MF szálastakarmány-betakarító gépei kiváló génekkel rendelkeznek

A Lely/Welger vállalat, amely élenjáró technológiát biztosított a körbálázók terén, 2017-ben került az AGCO csoport kezébe, ami egyben a Massey Ferguson márkát is birtokolja. 2020 óta kerülnek a Lely/Welger gépek Massey Ferguson márkanév alatt forgalomba.

A márkák összekapcsolása az erősségeket helyezi előtérbe, amely által a gazdálkodók a Lely/Welger által kínált gyártási tradíciót és tapasztalatot élvezhetik az MF által kínált kimagasló minőséggel és ügyfélkiszolgálással.

A Fella – a szálastakarmány gépek egyik vezető szereplője – már 2011-ben az AGCO csoport tulajdonába került. 2024 közepétől a Fella szálastakarmány gépek kizárólag Massey Ferguson néven kerülnek a piacokra. Az egyesítés révén a Fella hosszú évtizedes tapasztalata integrálódik a Massey Ferguson termékpalettájába. Ez pedig azt eredményezi, hogy a gazdálkodók továbbra is a legjobb minőséget és kiszolgálást élvezhetik, egyetlen beszállítótól.

A Lely/Welger, illetve Fella termékek beolvadása a Massey Ferguson termékkínálatába rendkívül fontos mérföldkő számunkra, és jelentős hozzáadott értéket teremt minden MF iránt érdeklődő Gazdálkodó számára“ –zárja értékelését Gram úr.

A Lely/Welger, illetve Fella termékek technikai, elnevezésbeli, illetve tulajdonságbeli integrációja felől a Massey Ferguson termékpalettába, kérjük érdeklődjön helyi Massey Ferguson márkakereskedőjénél www.austrodiesel.at/vertriebspartner, vagy az [email protected] címen, illetve központi telefonszámunkon: 0630-613-0122!

Forrás: Massey Ferguson

Austro Diesel