fbpx

Haszongépjárműre van szüksége? Itt a személyre szabott megoldás.

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2020 október 27.

Az ősz egyszerre szól a betakarításról, a betárolt termények szállításáról. Ugyancsak ilyenkorra esedékesek a technikai karbantartások. Szerteágazó feladatok, amikhez igencsak elkél egy olyan szolgáltató, ahol Kamaztól hűtőkocsin át minden ilyen és hasonló feladathoz megfelelő járművet tudnak ajánlani. A Duna Autó Haszongépjármű Centrumában még ehhez is hozzátesz valamit: a professzionális szaktanácsadást 6 márka modelljeinek jövedelmező használatához a mezőgazdasági vállalkozóknak.

 

PIACI IGÉNYEKHEZ SZABOTT VÁLASZTÉK

Az agrárium a maga szerteágazó feladatkörével sok és sokféle járműre tart igényt. Az alapfelszereltségen kívül nem hiányozhat egy vállalkozás gépparkjából a megfelelő haszongépjármű sem, amivel adott esetben a terményt be lehet hozni a földekről, az árut akár hűtve tovább lehet szállítani piaci értékesítésre, vagy „szervizautóként” használni a kombájnok mellé.

A szériajárművek gyakran nem is elégítenek ki minden igényt ahhoz, hogy az adott szolgáltatást a legmagasabb színvonalon lehessen nyújtani. Ilyen eset lehet például a virág-, zöldség- vagy gyümölcsáru megfelelő körülmények között való szállítása, amihez elengedhetetlen egy külön erre a célra kialakított jármű vagy hűtőkocsi használata. Furgon, platós, billenőplatós, platóponyvás, aludobozos, mérsékelten szigetelt és hűtős-fagyasztós, valamint elárusító felépítménnyel rendelkező kishaszongépjárművek is rendelkezésre állnak a fogyasztói igények kielégítésére, 2,522 m3 közötti raktérfogattal. A Duna Autó Haszongépjármű Centrumában mindezek a típusok megtalálhatók, sőt, akár egyedi felépítménnyel szerelt autók szállítását is vállalják az Autóváros szakemberei Fiat, Peugeot, Renault és Nissan alapjárművekre.

Az elektromos járművek ma már szintén meghatározó trend: a kínálat ezért környezettudatos, elektromos kishaszongépjárművekkel is bővült. Így egy Nissan e-NV200-zal, Peugeot e-Experttel, Renault Kangoo Z.E.-vel, vagy Renault Master Z.E.-vel olyan területekre is behajthatunk, ahol csak zöldjárművek közlekedése engedélyezett – mint például a Budai Várban.

A földeken és a városi utakon való közlekedéshez, a szántókon vagy kertészetekben végzett munkához is nagy segítség egy pick-up – mint például a Nissan Navara vagy Mitsubishi L200 –, ha kisegítő járműre van szükség, vagy elsődleges szállítási eszközként egy olyan monstrum is, mint a Kamaz teherautó. Utóbbi kimagasló terepjáró képességgel rendelkezik, kiválóan alkalmas mezőgazdasági, erdészeti, bányászati és útépítési feladatok ellátására egyaránt. A 18-40 t össztömeg közötti jármű, 4X2, 4X4, 6X4, 6X6 és 8X4 hajtáslánccal, modern EURO6-os Cummins motorral, ZF váltóval, billenőplatós és egyedi igények szerinti felépítményekkel áll rendelkezésre.

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT TANÁCSADÁS

Az Autóváros eddig is egyedülállónak számított a magyar autópiacon – nemcsak 19 forgalmazott márkája és 24 márkaszervize, hanem komplex szolgáltatáscsomagjai miatt is. Ezek egyike a Haszongépjármű Centrum, ahol az ügyfeleket dedikált, haszongépjárműre specializálódott kolléga várja, aki az igényeket felmérve személyre szabott tanácsadás keretén belül segít megtalálni az adott vállalkozáshoz a legmegfelelőbb haszongépjárművet, a legkedvezőbb finanszírozási konstrukciót és igény esetén az egyedi felépítményt. Széles márkakínálatuk darabjai így egyszerűbben, centralizáltan elérhetők és összehasonlíthatók, a potenciális vevők minden tájékoztatást megkapnak egy helyen, nem kell 3-4 kereskedést felkeresniük, amivel nem kevés időt és pénzt spórolhatnak.

 

NYEREMÉNYJÁTÉK:

Töltse ki kérdőívünket ezen az oldalon, és nyerjen egy hétvégi tesztvezetést egy vadonatúj Volvo XC90 Plug-in hibriddel!

 

Kapcsolat:
Duna Autó Zrt.
Koszta János, haszongépjármű szakértő
20/366-6374
[email protected]