fbpx

Istállótechnológia a sertéstartásban

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 június 02.

Az állattartásban alapvető elvárás, hogy jól bánjunk az állatainkkal, és megfelelően gondoskodjunk róluk. Azt szeretnénk, ha állataink a teljes életciklusuk alatt olyan egészségesek lennének, amennyire csak lehetséges. Ezt megfelelő élőmunkaerő nélkül nagyon nehéz megvalósítani. Sokat segíthetnek az állatjólétet is szem előtt tartó technológiai megoldások, amelyek csökkentik az élőmunkaerő-szükségletet is.

 

istállótechnológia

 

A korszerű sertéstenyésztés és az annak igényét kiszolgáló optimális kondíciók alapvetően megváltoztak. Új technológiák és szemlélet nélkül nem lehet garantálni a nagy hatékonyságot. A korszerű sertéstelepeknek komplex csúcstechnológiájuk van. Annak érdekében, hogy komplex, jól működő megoldás jöjjön létre, nem elég csupán a megfelelő technológia. A legmagasabb szintű csapatmunkára van szükség több terület nagy tapasztalattal rendelkező specialistáinak együttműködésével: építész-tervező és -kivitelező, állattenyésztő, takarmányos, szakértő villamosmérnök és egyéb szakértők.

 

istállótechnológia

 

Ha az Ön számára fontos az állatjólét és a magas színvonalú termelés, akkor adjon lehetőséget Európa egyik vezető sertéstechnológiájának! Új telepet szeretne építeni, vagy csak a régi, meglévő telepét felújítani? Mindent egy helyről szeretne megkapni: a termelési folyamat eltervezésétől az épület és az abban lévő technológia minden részletre kiterjedő tervezésén és megvalósításán át a beüzemelésig? Ezt a folyamatos terméktámogatásig mind megkaphatja egy helyen!

 

istállótechnológia

A legkorszerűbb sertésistállók építésében megszerzett több mint 85 év tapasztalattal!

 

DÁN TERVEZÉS          VILÁGMÉRETŰ TAPASZTALAT           NÉMET MINŐSÉG

Kérje ingyenes konzultációnkat, beszélgessünk róla, hogyan tudjuk az Ön gazdaságát is jövőt állóvá tenni! Várjuk jelentkezését e-mailben a [email protected] címen. További információ: www.allatazonositas.hu

 

Bentley