Bezárás

Mindent a nyári betakarításról

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 május 25.

A betakarítás egy ünnep. Az egész éves munkánkat ünnepeljük ilyenkor, a sok befektetett energia gyümölcsét. Hiszen a megfelelő mértékű hozam eléréséhez, megfeszített figyelem és fegyelmezett munka kell, a szoros technológiai elvárások és rövidülő munkaidő-ablakok elvárják a kellő mértékű odafigyelést.

 

KITE
A szoros technológiai elvárások és rövidülő munkaidő-ablakok elvárják a kellő mértékű odafigyelést

 

Ahhoz azonban, hogy az aratás időszakában ne rontsunk a teljesítményünkön, a megfelelő eszközökkel és tudással felvértezve kell nekiindulnunk ennek az időben rövid, de annál tartalmasabb időszaknak. Sorozatunk következő részében kollégáink a betakarításhoz szükséges eszközöket és digitális megoldásokat mutatják be.

A kombájnbemutatónk most rendhagyó módon történik. Nagy Tamás, marketingmenedzser kollégánk körbejárta partnereinket, hogy használat közbeni ismereteikről, tapasztalataikról kérdezze őket mindhárom John Deere típus esetében.

Hajmásy Gyula vevőszolgálati mérnök kollégánk a betakarítás előtti kombájnbeállításokról tart egy rövid bemutatót, hiszen nagyon fontosnak tartjuk, hogy az Önök eszközei üzembiztosan teljesítsék a szezont.

Kolozsvári István kollégánk visszatér ez alkalommal is, hiszen egy újabb bálázótípust mutat be, mégpedig a John Deere M sorozatát.

Csigi Péter a nedvességmérők sorozatát tárja Önök elé. Szó lesz a szem- és bálanedvesség-mérésről is, amit a lehető leghatékonyabban végezhetünk el.

Varga Péter és Bellai Tamás az aratást kiszolgáló logisztikai eszközökről szól Önöknek, és végül, de nem utolsó sorban Mészáros Gábor a betakarítást segítő precíziós megoldásainkat mutatja be.

Keressék a videókat a KITE YouTubefacebook és instagram csatornáján, illetve a kite.hu-n!

 

Akcióinkról pedig itt olvashatnak!

https://www.kite.hu/mindent-a-nyari-betakaritasrol

Kite