fbpx

Két rangos elismerést is kapott a Fertilia Kft.

Írta: Szerkesztőség - 2013 szeptember 30.

A Fertilia Kft. eseményekben gazdag időszakot tudhat maga mögött, hiszen a közelmúltban elnyert Magyar Termék Nagydíj kitüntető cím után az OMÉK Növénytermesztési Díját is átvehették a múlt heti kiállításon Orbán Viktor miniszterelnök úrtól.

A múlt hét szerdai OMÉK 2013. kiállítás megnyitóján Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter elmondta, hogy a kiállítás a vidék megbecsülését fémjelzi, amely irány minden bizonnyal jó úton halad tovább a következő években is.

A 76. OMÉK-on 10 kategóriában osztották ki a szakmai tudást, innovációt, és minőségi tudatosságot fémjelző elismeréseket, melyek közül a Növénytermesztési Díj kategória győztese a Fertilia Kft. Rizodyne talajaktivátor tartalmú egyedi összetételű, és növényspecifikus Gramix NPK műtrágya családja lett.

„Örömmel tölt el minket, hogy a sok éves kutató- és fejlesztő munkánk eredményét az idei évben kapott rangos szakmai elismeréseink is visszaigazolják.

A Magyar Termék Nagydíjat UMG MICRO mikrogranulált starter termékcsaládunk kapta, az OMÉK-on a 10 kategóriában kiosztott elismerések közül a Növénytermesztési Díj győztese egyedüliként Gramix NPK műtrágyánk lett.

Ezen elismeréseink azonban nem csak saját érdemeink.

Nagyban hozzájárultak Partnergazdáink is a sikerhez, akik folyamatos visszacsatolásai, műtrágyáinkkal kapcsolatos tapasztalatai komoly hajtóerővel bírnak számunkra.

Célunk a Fertilia 22 éves fennállása óta mindvégig az volt, és marad a jövőben is, hogy Partnereinknek minőségi műtrágyát, szakmai hátteret, pontos, korrekt ügymenetet biztosítsunk, azaz magas szintű kiszolgálást.” – mondta Simon Péter, a Fertilia Kft. ügyvezetője.

 

Két rangos elismerést is kapott a Fertilia Kft.