fbpx

Új John Deere 6155M traktor kihagyhatatlan akcióban

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 február 05.

Most egyedülálló akció keretében vásárolhat új John Deere 6155M traktort, csupán a meghatározott készlet erejéig! Az akciós ár mellett számos szolgáltatásunkkal állunk az Ön rendelkezésére a gépéletút teljes ideje alatt, legyen szó finanszírozásról, biztosításról, oktatásról, szervizről vagy éppen alkatrészről.

Magyarországon a John Deere 6000-es sorozatú traktorok az elmúlt évtizedekben legendás hírnévre tettek szert, gondoljunk csak a 6000-es, a 6010-es, 6020-as 6030-as szériákra, valamint a legújabb John Deere 6M és R sorozatú traktorokra.

 

John Deere
John Deere 6155M traktor

 

A KITE Zrt.-nél most akció keretében limitált ideig vásárolhat új John Deere 6155M traktort:

  • TELJES AUTOMATA KORMÁNYZÁS KIÉPÍTÉS (SF1)
  • NAGY TELJESÍTMÉNYŰ HIDRAULIKA: 114 L/P
  • AUTOQUAD PLUS ECO SEBESSÉGVÁLTÓ
  • RUGÓZOTT MELLSŐ HÍD (TLS) ÉS FÜLKE
  • NETTÓ 31 990 000 FT-TÓL

 

Az akció 2021.01. 29.-2021.06.15. között szerződött traktorokra érvényes, csupán a készlet erejéig vagy visszavonásig. Az ár KITE géptelepi átvétellel értendő és a specifikáció függvényében változhat! A kép illusztráció. További részletekért keresse KITE gépértékesítőjét!

 

Gépberuházás esetén gondolkodjon gépéletútban!

Gépberuházáskor érdemes a KITE Zrt.-t választania, hiszen olyan szolgáltatásokkal állunk az Ön rendelkezésére, amelyeket a gépéletút teljes ideje alatt igénybe tud venni.

 

Gépéletút

KITE – Gépéletút szolgáltatások áttekintése

Segítség a finanszírozásban, az Ön igényeire szabva

A KITE Hiteliroda segítségével a finanszírozás gondját levesszük az Ön válláról, gyors, egyszerű és kényelmes ügyintézést biztosítunk, és a folyamat teljes körű menedzselését is vállaljuk. Új gép vásárlásakor lehetősége van használtgép-beszámításra, így Önnek nem kell időt és energiát fektetnie használt gépének, gépeinek eladásába. A KITE Zrt. agronómia területén a vetőmag-, növényvédőszer-, és műtrágya-kereskedelem mellett terménykereskedelemmel is foglalkozik. Ez azt jelenti, hogy Önnek lehetősége van a gépvásárláskor terménnyel is fizetni.

 

KITE alkusz: gazdaságára szabott biztosítási megoldások

A piacon jelen lévő társaságok számos ajánlata között nehéz és időigényes megtalálni azt a biztosítást (gép, növény, állat, vagyon, felelősség és baleset), amely a mezőgazdasági termelést megfelelően tudja támogatni. A KITE Alkusz célja, hogy a gazdaságára szabott és termeléséhez igazított személyes ajánlattal időt, energiát és pénzt takarítson meg Önnek. Szakmailag hozzáértő tanácsadóink segítségével kínáljuk Önnek a jelenleg fellelhető biztosítások közül a legkedvezőbb ajánlatot.

 

Oktatás, képzés

Annak érdekében, hogy partnereink maximális hatékonysággal és gazdaságosan tudják használni a tőlünk megvásárolt új gépeket, egy oktatási rendszert alakítottunk ki, amelyben alap-, közép- és felső szintű ismereteket sajátíthatnak el a gépkezelők.
2016-ban indult a KITE komplex szaktanácsadási szolgáltatás, amely megoldást nyújt a precíziós gazdálkodás eszközrendszerének teljes körű kiaknázására. (precíziós gazdálkodási tanácsadás, gépüzemeltetési tanácsadás, agronómiai tanácsadás).

 

KITE Zrt.

A KITE Zrt. olyan oktatási rendszert alakított ki, amelyben alap-, közép- és felső szintű ismereteket sajátíthatnak el a gépkezelők

KITE szervizszolgáltatás: több, mint 300 fős szervizapparátus

A KITE Zrt. által értékesített gépek a vevő nevén szerepelnek a gyártó garanciarendszerében, és ez folyamatos szervizfelügyeletet jelent a gazdálkodó számára. A több mint 300 fős, terv szerint képzett szervizapparátusunk közvetlen gyártói háttértámogatással segíti a gazdálkodókat a problémáik megoldásában.
A KITE Zrt., mint az új John Deere és új JCB mezőgazdasági gépek egyetlen hivatalos magyarországi forgalmazója, gyári jótállás ellátására és a termékfejlesztő programok elvégzésére kizárólagos jogokkal rendelkezik. A javításokhoz, karbantartásokhoz európai szintű és rövid határidejű szervizszolgáltatással, országos lefedettségű hálózattal, jelentős szervizműhelyi kapacitással állunk partnereink rendelkezésére.

 

Alkatrész-értékesítés: az ország egész területére, rövid szállítási határidővel

A KITE Zrt. által forgalmazott valamennyi gépmárkához teljes körű alkatrészellátást biztosítunk. Átlagosan mintegy 60 000 féle cikk található raktárainkban. Logisztikai hátterünk lehetővé teszi, hogy raktárainkból az ország bármely pontjára, rövid szállítási határidővel tudjunk alkatrészeket szállítani. 24 órás alkatrészellátásunk hátterében saját raktárkészleteinken felül a John Deere és a JCB európai és amerikai raktárkészletei is a rendelkezésünkre állnak, melyekből naponta menetrendszerinti járataink szállítják az árut a vevőinkhez.

 

Traktorkarbantartási információk a KITE Zrt.-től.

Bővebb információ  a forgalmazótól.