A Kubota 5 év gyártói garanciát vállal minden motoros gépre!

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 október 18.

Számos olyan véleménnyel találkozhatunk, miszerint 2021 egy olyan év lehet, amelyben még a tavalyinál is rosszabbul alakulnak a dolgok. A japán Kubotánál ezt egészen máshogy szemlélik.

 

A 2021-es év mindenki elé számos nehézséget gördített, és még gördíthet

Ilyen bizonytalan időkben nehéz előre felkészülni a jövőre. A japán Kubota azért dolgozik, hogy megbízható, biztos társa legyen Önnek, akire bármikor számíthat.

 

Kubota garanciaA Kubota termékei megbízhatóságukról ismertek (Fotó: Kubota)

A gyártók között eddig is egyedülálló volt az 5 év gyári garancia, amit most már termékpalettájában található összes motoros gépre érvényesített a Kubota márka. A Kubota nem véletlenül vállal ilyen hosszú gyártói garanciát, hiszen termékei megbízhatóságukról ismertek.

 

Eddig csak az M szériás traktorra volt évvényes, de…

Egészen 2021-ig termékpalettájáról kizárólag az M szériás, mezőgazdasági traktorokra volt érvényes az igényelhető 5 év teljeskörű gyári garancia, ám ez mostantól megváltozik: minden motoros gépre igényelhető lesz az 5 év gyári garancia.
Ez a mezőgazdasági traktorokon kívül a kisebb, kompakt szériákat, illetve az ipari és lakossági fűnyírótraktorokat is érinti.

Kubota kistraktorAz összes motoros gépére érvényesítette a Kubota az egyedülálló, öt éves gyári garanciát (Fotó: Kubota)

Az 5 év teljeskörű gyártói garancia egyedülálló a garancia időtartamát és a garanciaprogramban résztvevő alkatrészek tekintetében is. A Kubota olyan kopóalkatrészeket is befogad a garanciaprogramba, mint a féktárcsa vagy kuplungtárcsa, ami más gyártókra nem jellemző. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a márka bízik saját termékeinek magas minőségében. A gyártási eljárás során nagyon kevés beszállítóval dolgozik, azon beszállítók felé is olyan magas elvárásokat támaszt, hogy tudja tartani a termékeivel szemben elvárt minőséget. Így elmondható, hogy a Kubota által gyártott termékek legalább 95%-a saját gyártás, illetve speciális „KFS” gyártási eljárással és minőségellenőrzéssel készülnek.

Továbbá gyártási kapacitásuk hatalmas, 2018-ban 230.000 db traktor került le a gyártósorról. Így teszik lehetővé, hogy ezeket a magas minőségű termékeket viszonylag jó áron, gazdaságosan tudják biztosítani.

Kubota kistraktorA garancia új termék vásárlásakor lép életbe (Fotó: Kubota)

A Kubota Care Programmal a gyártó vásárlói 5 évre mentesülnek a traktor javítási költségeitől

Ilyen feltételekkel erőgépet vásárolni egy hosszútávú, kiváló befektetési lehetőség.

Ez az egyedülálló garanciaprogram biztosítja, hogy a kiterjesztett gyári garancia időtartama alatt a lehető legjobb szervizellátást kapják az ügyfelek a Kubota termékeire specializálódott szerviztechnikusoknak köszönhetően, beleértve azt is, hogy természetesen csak és kizárólag minőségi Kubota alkatrészeket szerelnek be.

További előny, hogy más gyártókkal ellentétben, ezt a garanciát a gyártó biztosítja, így nincs szükség harmadik biztosítói félre. Ez több szempontból is előnyös: egyrészt sokkal gyorsabban történik az ügyintézés, mint azokban az esetekben, ahol egy harmadik fél közreműködésére is szükség van, másrészt pedig a garanciális javítások összege teljes mértékben a gyártóra hárul, tehát a tulajdonosnak nincs önrész fizetési kötelezettsége sem.

Az 5 év gyártói garancia lehetősége egy új termék megvásárlásakor lép életbe.

További információk cégünk honlapján található a termékekről és a programról.

 

Két-Kata Kft.