fbpx

Lakkos Kft. – AGROmashEXPO

Írta: - 2018 február 02.

Az elmúlt évek sikereinek köszönhetően idén is sok újdonsággal vágtunk neki az Agromash-AgrárgépShow kiállításnak. Igyekeztünk a kertészeti és szántóföldi termeléssel is foglalkozó gazdáknak a segítségére lenni, akár permetezés technikáról, talajművelésről vagy erőgépről legyen szó. Cégünk törekszik az ár/érték arányban legmegfelelőbb gépeket biztosítani, fejlődésünket pedig az egyre szélesebb termékkörben megjelenő saját gyártású gépjeink is alátámasztják.

Idei újdonságok között említhetném a Solano Apolo 3200 literes szántóföldi permetezőjét, 18 méteres hidraulikus nyitású kerettel, légrugós keretrugózással, elektromos szakaszolással (5 szakasz). Illetve a Lozova Ducat 5 méteres rövidtárcsáját, 56 cm-es tárcsalapokkal, 125mm-es tárcsatávolsággal, és szabadalmaztatott, gondozásmentes csapágyazással.

Természetesen saját gyártású 4+1 fejes LKS ekénket is megmutattuk a látogatóknak, hidraulikus fogásszélesség állítási lehetőséggel.

Az ekéhez pedig tökéletes párosítás az immár hatodik éve forgalmazott büszkeségünk, a Török gyártású HATTAT traktor. Idén is a lehető legnagyobb skálán próbáltuk megmutatni a gyártó sokszínűségét, ezt pedig a szó legnemesebb értelmében írom. Szántóföldi kultúrában az A illetve T szériák esetében 4 hengeres Perkins motorokkal szerelve 82 Le-től a 110 Le-ig tudjuk kiszolgálni a gazdákat, az A széria 12+12-es irányváltós, szinkronváltóval érkezik, 3750kg emelési kapacitással rendelkező hidraulika rendszerrel, és 28 tonna vontatással, utasüléssel kerül átadásra, míg a T széria esetében a 24+24-es Hi-shift váltó az alapfelszereltség mechanikus irányváltóval, 4,5 tonna kapacitású hidrosztatikus hidraulikával.

Kertészetek részére az egészen kisméretű B szériánk akár fülke nélkül, vagy saját LKS fülkével 3 hengere Perkins motorral 50-76 Le teljesítménnyel elérhető, a C szériánk pedig akár fülkével, fülke nélkül, vagy napfénytetővel szerelt állapotban is kérhető, szintén a 3 hengeres Perkins motorral szerelve, 16 tonna vontatással.

Illetve végül, de nem utolsó sorban a tavalyi évben termékfejlesztési különdíjat nyert Fede H3O technologiás, GPS nyomkövetővel ellátott kertészeti kultúrában ajánlott vontatott 2000 literes permetezőt is kiállítottuk.

Termékeinkkel kapcsolatban bővebb információt a www.trakik.hu weboldalon talál, illetve a területileg illetékes kollégáink várják megkeresésüket. Kollégáink elérhetősége régiónként:

Közép Magyarország

Tácej Zoltán
Mobilszám: +36 30 88 99 347
email címe: [email protected]

Kelet Magyarország

Kézér Zsolt
Mobilszám: :+36 30 645 82 93
email címe: [email protected]

Nyugat Magyarország

id. Tácej Zoltán
Mobilszám: :+36 30 829 2340
email címe: [email protected]

Dél Magyarország

Lovay Lili
Mobilszám: :+36 30 88 99 342.
email címe: [email protected]