Magyar starter műtrágya hódítja meg Európát?

Borítókép

Az UMG mikrogranulált starter műtrágya nemzetközi piacokon, Európában, Ázsiában és Amerikában folytatja útját az EuroChem kínálatában!

A DLG Feldtage növénytermesztési szakmai kiállításon, 2018. júniusában nagy sikerrel debütált az UMG mikrogranulált starter műtrágya, azóta is kiváló eredményekről kapunk visszajelzéseket Ausztriából, Németországból, Franciaországból, Olaszországból és Törökországból is.

Az UMG műtrágyacsalád komplex hatóanyagtartalma révén (ásványi nitrogén, foszfor, talajélesztő enzimek, szerves kelátképző és szerves kén) dinamikus kelést és erőteljes csíraképződést biztosít.

Erős kelés és biztos termés az UMG-vel

  • Gyors és megbízható tápanyagfelvétel.
  • Stresszmentes fejlődés.
  • Napraforgóra bór és kukoricára cink kiegészítéssel.
  • Egyszerű, vetéssel egy menetben történő alkalmazás.

Gyorsabb és erősebb növekedés az UMG mikrogranulátummal

A növény gyors kezdeti növekedése révén a növényállomány gyomelnyomó-képessége javul, és a növény ellenállóbbá válik a kártevőkkel és kórokozókkal szemben. Az erős kelés megalapozza a stabil vegetációt, ami később kihat a terméshozamra is.

További előnye, hogy az UMG a mikroelemeket nem fémsók, hanem részben komplex, részben szerves kelát formában tartalmazza, így azok nem kötődnek meg a talajban. Az UMG Prémium termékek komplex hatóanyagtartalma révén nemcsak gyors kelést, és erőteljes gyökérnövekedést biztosít, és Rizodyne talajaktivátor-tartalmával dinamizálja a talajéletet. A Rizodyne értékes tápanyagforrást nyújt a talaj mikroszervezeteinek, aminek hatására fokozódik a talajbiológiai aktivitás a gyökérzónában. Javul a talaj szerkezete, levegő- és vízmegtartó képessége, nő szervesanyag-tartalma és a tápanyagok hatékony felvételét eredményezi.


2017.05.31. Rheintal, Németország: UMG mikrogranulátum-kísérlet eredményei

A Széchenyi István Egyetem Növényvédelmi Intézetének a kukorica gyökértömeg-vizsgálatára irányuló kutatásai igazolták, hogy az UMG ZeaStarttal kezelt parcella 70%-kal több száraz gyökértömeget hozott, mint a kontroll terület. De nemcsak hazánkban, hanem világszerte is számos kísérlet bizonyította az UMG kimagasló agrotechnológiai hatását. Ausztriában (Hollern, Alsó-Ausztria) például 20% többletjövedelmet eredményezett az UMG StarterMax a kontroll kukoricaparcellákhoz képest.

Keresse szaktanácsadóinkat:

EuroChem Agro Hungary Kft.

www.eurochemagro.com

szaktanacsadas@eurochemgroup.com

Tel.: +36 30 566 5386

Tartalom közti banner a cikk végére
no