Minőség és tapasztalat a kútfúrás szakterületén!

Crystal Drill Kft. –„ A biztos víz forrása.”

Hazánk vízföldtani adottságai és vízkészlete európai viszonylatban is kiemelkedő jelentőségű. A jó minőségű ivóvíz felszínre hozatala olyan szakemberek feladata, akik nem okoznak maradandó károsodást az értékes vízadó rétegekben.

A helytelenül kiképzett kutak környezetszennyező hatásuk mellett az emberi egészséget is károsíthatják. Ezek csövezése általában szabvány méret alatti, anyag minősége nem megfelelő, sérülékenyek.

A Crystal Drill Kft. nagy hangsúlyt fektet a kutak szakszerű kiképzésére és berendezéseink a jogszabályokban meghatározott, vízkútfúráshoz szükséges engedélyekkel rendelkeznek. Évek óta tagjai vagyunk a Magyar Vízkútfúrók Egyesületének.

Közel 30 év szakmai tapasztalatával végezzük az ivóvizes kutak, öntöző kutak, ipari vízigényű kutak fúrását, állattartó telepek, mezőgazdasági vízigényű kutak létesítését, az ország egész területén.

Tevékenységi körünk kiterjed a régi kutak állapotfelmérésétől, betétszűrőzésétől, javításától és felújításától egészen az új kutak fúrásáig, 500 méter mélységig.

Igény esetén vállaljuk a kutak tervezését, engedélyeztetését, kivitelezését, valamint a vízellátást nem biztosító kutak felszámolását, eltömedékelését, kataszterből való kivonását. Foglalkozunk működésképtelen kutak melléfúrásos felújításával, annak tervezésével, engedélyeztetésével és kivitelezésével.

Az általunk kivitelezett kutakra szerkezet- és vízhozam garanciát vállalunk!
Bármilyen felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésre az alábbi elérhetőségek egyikén.

Kapcsolat:
www.crystaldrill.hu
crystaldrillkft@gmail.com

+36 30/915 65 88 Molnár Ernő – kútfúró mester
+36 30/407 80 30 Czuczi István – ügyvezető

kivitelezés