fbpx

MULMIX – Egy biztos választás

Írta: Szerkesztőség - 2011 november 16.

A Mulmix 1962-ben kezdte meg működését és azonnal vezető gyártóvá vált a tárolási, takarmány előállító és a vetőmag válogató berendezések terén, melyek széles körben elismertek Olaszországban és világszerte.

A Mulmix növekedését és megbízhatóságát az észszerű és hatékony üzleti irányítás biztosítja.

A különböző cég szektorok és az alkalmazottak magas szintű szakmai színvonala közötti egyensúly teszi a Mulmix-ot a legfőbb referenciává a hazai és a nemzetközi piacon saját tevékenységi körében.

„Az ötletek gyakran egymást indítják be akár az elektromos szikrák.” (F. Engels)

 

MŰSZAKI KIVITELEZÉS

A Mulmix segíti vásárlóit, minden olyan döntés meghozatalában, mely a legmegfelelőbb berendezés kiválasztásához vezet, mind pénzügyi, mind műszaki szempontból és irányítja a vásárló részére az egész projektet.

A kulcsra kész berendezések kivitelezése a bizonyíték a Mulmix vitathatatlan képességére ezen típusú tevékenységek terén is.

 

TERVEZÉS

A Mulmix műszaki részlegén magasan képzett, tapasztalattal rendelkező szakemberek dolgoznak, akik a legmodernebb eszközöket alkalmazzák a kalkulációkhoz és tervezéshez.

Minden legyártott berendezés megvalósítása a vásárlóval közösen történik, hogy a kialakítás, a működés és a teljes körű befektetés között, a legmegfelelőbb kompromisszum születhessen.

 

MINŐSÉG

2004-ben a Mulmix megkapta az UNI EN 9001:2000 tanúsítványt az SGS-től, amely egy élenjáró nemzetközi felügyeleti testület.

A Mulmix úgy döntött, hogy elvégzi a cég minősítését, azért hogy az megfeleljen a növekvő piaci igényeknek a biztonság, magas szintű minőség és a vásárlók kiváló szakmai kiszolgálásának érdekében.

A csúcs minőségű anyagok módszeres ellenőrzésen esnek át, ahogy bekerülnek a gyárba, vagy amint kikerülnek onnan.

A gépek, szerkezetek és összekötő elemek precíz rozsdamentesítő kezelésen esnek át, mint a meleg galvanizálás és por alapozás, a maximális tartósság garantálásához minden Mulmix berendezésre.

A környezetbarát anyagok és munkafolyamatok, mint az ólom mentes galvanizáció, a Mulmix választása.

 

TÁROLÁS DIVÍZIÓ

A több mint negyven év alatt, több száz gabona tároló berendezés gyártásában szerzett hosszú tapasztalat, valamint a termékek széles köre képessé teszi a Mulmix céget ebben a speciális szektorban bármely vásárlói igény kielégítésére.

 

TAKARMÁNYOZÁS DIVÍZIÓ

A folyamatos korszerűsítés és a gépeken történő új technológiák alkalmazása képessé teszi a Mulmix céget olyan rendszerek gyártására, melyek teljes mértékben kielégítik a takarmány minőségellenőrzési követelményeit, összhangban a legfrissebb állat takarmányozási elvekkel, versenyképes költségeken.

 

VETŐMAG DIVÍZIÓ

A Mulmix tapasztalata a vetőmag szelekció szektorban annyit tesz, mint rendelkezni a lehetőséggel, hogy technológiailag fejlett gépeket és munka diagrammokat kínáljon a speciális igények kielégítésére.

A berendezés minden egyes alkatrésze, akár a vetőmag tárolásában, akár annak kezelésében vagy szállításában vesz részt, úgy van tervezve, hogy az eltérő fajták közötti szennyeződést megelőzze vagy minimalizálja.

 

GYÁRTÁS

A Mulmix gyár nagy területen fekszik, ahol a termelés folyik, a félkész és késztermékek raktára, valamint helyet ad a csomagoló és szállító osztálynak is.

A számvezérlésű gépekkel teljes mértékben támogatott legújabb technológiák (fémlemezek lézer vágása, nyesés, hajlítás és lyukasztás) a gyáron belül vagy azon kívül, elsősorban a Facco Csoport többi cégében kivitelezett gépészeti műveleteknél kerülnek alkalmazásra.

 

LOGISZTIKA

A berendezés minden alkatrésze előkészítésre kerül a szállításhoz, jellemzőinek és az alkalmazott szállítási módnak megfelelően.

Különös figyelmet kap a szállító eszközök berakodása, azért hogy minden szabad férőhely teljesen kihasznált legyen valamint a szállítás alatti sérülések megelőzésére.

 

ELADÁST KÖVETŐ ÖSSZESZERELÉS

A berendezések mélyépítési munkálatait és villamosgépészeti összeszerelését gondos tervezés előzi meg, ezzel minimálisra csökkentve a munkákhoz szükséges időt, és optimalizálva az elérhető forrásokat, mint a helyszíni felszerelés vagy munkaerő.

A Mulmix műszaki részlegével szorosan együttműködő, magasan képzett szakemberekből álló csapatok a rajz előírásaival teljes összhangban kivitelezik a berendezéseket.

 

ELADÁST KÖVETŐEN

Az üzempróbát a berendezés gondos átvizsgálása előzi meg.

A berendezés üzemelési és karbantartási kézikönyve mellett a vásárló alkalmazottai megfelelő oktatásban részesülnek a berendezés helyes kezeléséről.

A pótalkatrész raktár, eladási hálózat, vásárlók kiszolgálása és gyors műszaki segítség mind olyan tényezők, melyek garantálják a Mulmix berendezések maximális megbízhatóságát.