Évtizedes tapasztalat a HUMINSAVAS növénykondicionálás terén
Aktuális, javasolt kezelések:
|

Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreÉvtizedes tapasztalat a HUMINSAVAS növénykondicionálás terén
Aktuális, javasolt kezelések:
|
Előző
Korszerű tápanyag-ellátási módszerek a szabadföldi paprikatermesztésben (I.)Következő
A tej terméktanács szerint pozitív hatása volt a múlt heti tejes demonstrációnakEgyre több a mezei pocok, a növényvédelmi hatóság szakemberei szerint az utóbbi évek egyik legjelentősebb szaporodásával áll szemben az ország, ezért kiemelt figyelemmel követik a helyzet alakulását.
Vas megyében az őszi búza 80-85 százalékát már elvetették, a vetési munkálatok várhatóan a hét végén, jövő hét elején befejeződnek.
Elindította a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) a zöldség, gyümölcs és dohány szerkezetátalakítási támogatások kifizetését.
Tavaly a kevés, idén a sok csapadék okoz gondot: a kalászosok bírják, de a korai repce szenved a belvízben.
Az idei tél nem volt példa nélküli égövünkön, viszont mi és a növényeink is „elszoktunk” az elmúlt évek enyhe telei után a huzamosabb ideig tartó mínusz 20°C körüli hőmérséklettől.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.
Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.
A feltétlenül szükséges sütiket mindenkor engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.