Okostelefonnal gyorsabban és hatékonyabban aratni

CLAAS Farm Scout applikáció

Pontosan az aratási szezonra, 2017 júliusára elérhetővé vált a CLAAS Farm Scout applikációja androidos és iOS-es készülékekre. Az alkalmazással a gazdálkodók az aratásra rendelkezésre álló szűk időablakot optimálisan ki tudják használni, a folyamatokat optimalizálni tudják, és minden alkalmazott számára hozzáférhetővé tudják tenni a fontosabb információkat.

A Farm Scout applikáció célja mindenek előtt az, hogy a gazdaságban jobbá tegye a kommunikációt. A munkafolyamatokban résztvevő kollegák mobillal tudnak egymással csetelni, megoszthatják egymás között az éppen megművelt területet vagy POI (Points Of Interest – hasznos helyek, érdekes pontok) pontokat, mint például, hogy hol van a bejáró az adott területhez. Vagy éppenséggel megbízásokat is nyomon követhetnek és feloszthatnak egymással.

Az olyan kérdések, mint „Van még elég üzemanyagod?” vagy „Hol vagy éppen?” az applikációval egy pillanat alatt megválaszolhatók. Mivel nem kell állandóan telefonálgatni, és egymással egyeztetve lehet tervezni, ezért a gazdaság rugalmasan és gyorsan tud a változásokra, mint például az időjárásváltozás, reagálni.

Az applikáció fejlesztése során már a kezdetektől bevonták a gazdálkodókat a folyamatba, hogy az alkalmazás pontosan megfeleljen elvárásaiknak.

Kapcsolódó hírek