fbpx

Őszi permetezés problémamentesen!

Írta: - 2017 november 14.

Ebben segít az Agroázis, a Hardi-permetezők specialistája

A növényvédelmi kezelések közül a permetezés igen nagy jelentőséggel bír, hiszen terméseink minősége nagyban függ az alkalmazott növényvédelmi eljárás sikerességétől is. Ahhoz, hogy az őszi hajtás közepette makulátlanul működjön a permetezés, nem árt tudni, hová fordulhatunk, ha meghibásodik a gépezet. Szekendi Péterrel, az Agroázis szántóföldi üzletágának alkatrész termékmenedzserével többek között a vállalat nyújtotta szervizelési háttérről is beszélgettünk.

Bemutatná az Agroázis cégcsoportot?

Az Agroázis cégcsoport a mezőgazdaság elkötelezett partnere. A mórahalmi székhelyű Agroázis 1994-ben alakult, és az elmúlt több mint 20 év alatt a mezőgazdaság és a hozzá kapcsolódó feldolgozóipar kis- és közepes méretű vállalkozásainak, termelőinek megbízható partnerévé nőtte ki magát.

A cég 2014-ben szántóföldi munkagépek, illetve telepi berendezések széles kínálatával bővítette palettáját, ennek következtében alakult meg bábolnai telephellyel az Agroázis-MON Kft., ahol megtalálhatóak a permetezőgépek, különböző szántóföldi talajművelő gépek, hígtrágyakezelő berendezések (stb.) is. Mára a világ vezető gépforgalmazóival dolgozunk együtt. Fő profilunk a Hardi permetezőgépek forgalmazása és szervizelése.

A gépforgalmazás mellett mi az Agroázis erőssége?

A gépértékesítés mellett kimagasló színvonalon nyújtunk szervizelési és javítási szolgáltatást, illetve valamennyi forgalmazott márka és termékkör esetén gyors, akár azonnali alkatrészellátást biztosítunk.

Említette, hogy a cég fő profilja a Hardi permetezőgépek szervizelése. Erről a szolgáltatásról mit érdemes tudni a felhasználóknak?

Jelenleg öt fő saját alkalmazott és két partnercég segítő munkájával, az egész országot lefedő Hardi szervizhálózattal rendelkezünk. Szervizeseinkkel együtt folyamatos gyári képzéseken veszünk részt, hogy naprakészek legyünk a létező összes Hardi permetezővel kapcsolatban.

Komoly raktárkészlettel rendelkezünk, amihez teljes gyári háttértámogatást kapunk a Hardi részéről. Magasan képzett kollégáink egész évben készen állnak a problémák fogadására. Az őszi-tavaszi permetezési szezonban ügyeletet tartunk, amikor is0-24 óráig fogadjuk a megkereséseket.

Kiemelném, hogy hozzáférünk a teljes gyári alkatrészkészlethez, Franciaországból 24 órán belül kiszállítjuk partnereinkhez a délután 3 óráig leadott rendelési tételeket.

Mik a jövőbeni terveik?

Szeretnénk a szervizpalettánkat is továbbfejleszteni, így nyitunk afelé, hogy az Agroázis márkafüggetlen permetezőszervizként is funkcionáljon a közeljövőben. 2018-tól pedig az Arbos márkával erősítjük gépkínálatunkat, mely első lépésben 100-130 lóerőig lesz elérhető a szántóföldi szegmensben.  Az Arbos traktort a januári AGROmashEXPON-n élőben is megtekinthetik standunkon, ahová szeretettel várjuk minden kedves meglévő és leendő partnerünket.

Kalmár Nárcisz

Maradt kérdése? Itt érdeklődjön! Kovács László – szervizvezető: +36-30/399-2506