fbpx

Az élelmiszer-biztonság javítását célzó kutatások a Dél-Alföldön

Az élelmiszer-biztonság javítását célzó kutatások a Dél-Alföldön
2013. december 11.

Az élelmiszer-biztonság javítását szolgáló kutatásokat végzett együttműködésben a szegedi Gabonakutató Nonprofit Kft., a Hód-Mezőgazda Zrt., a Mezőhegyesi Ménesbirtok Zrt. és a Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományi Kutatóközpont. A projektet a Gazdaságfejlesztési Operatív Program 780 millió forinttal támogatta.

A magyar szürkemarha húsáról

A magyar szürkemarha húsáról
2013. december 10.

Az, hogy a szürkemarha a világ (egyik) legfinomabb húsát tudja szolgáltatni, sovány vigasz azoknak a szürkemarhatenyésztőknek akik átlagáron sem tudják piacra vinni marháikat.