fbpx

Repce starterként használja az Active Super Power mikrogranulátumot az MML Kft-től!

Írta: Szerkesztőség - 2018 július 13.

A mind jobb minőségű műtrágyák piacán is vannak a jobbnál is jobbak. Hogy mitől lesz „még jobb” egy ilyen termék? Például a könnyű és hatékony kijuttatás lehetőségétől, vagy éppen a különleges összetételtől.

Változatos összetétel és jó ár/érték arány

Ezek a szempontok magyarázzák azon gazdák elégedettség visszajelzéseit, akik az MML Kft.-től vásárolják a műtrágyát. – Sokéves szakmai tapasztalat után azért vágtam bele saját céggel a műtrágya-forgalmazásba, mert olyan termékeket akartam a gazdákhoz eljuttatni, amelyek valóban megkönnyítik, segítik az eredményes növénytermesztést – mondja Bartók Norbert, aki elsősorban a kelet- és közép-európai, illetve olasz gyártóktól szerzi be a gazdák körében mind népszerűbb termékeket.

Akár vetőgéppel is szórható

Az első termékkörbe tartoznak többek között a különböző összetételű, kiváló minőségű komplex NPK-műtrágyák. E termékek egyik fő előnye, hogy nagyon könnyen, jól kijuttathatók: ha helyesen tárolják, akkor nem tapad össze és nem porosodik, továbbá a 2-4 mm-es szemcseméretű, granulált komplexek, akár vetőgéppel is szórhatók – mutat rá a szakember. Bartók Norbert szerint ugyanakkor termékeik a nagy versenytársak áraival összevetve is kedvezőek, így a műtrágya felhasználók számára is magas ár-érték arányú NPK-komplexeket tudnak kínálni.

Active Super Power mikrogranulátum a növények kezdeti kritikus fejlődési fázisában

Az MML Kft. másik vonzó ajánlata az olasz Active Super Power mikrogranulátum, amely starterként máris számos gazdaságban bevált. – A pozitív termelői tapasztalatok mögött az áll, hogy az aprószemű starter, komplex és harmónikus tápanyag összetételének köszönhetően eltérő a hagyományostól és nagyon hatékony. Nitrogén és foszfor mellett ként, kalciumot, bórt és cinket is tartalmaz. A kalcium ott tesz nagy szolgálatot, ahol a savanyú kémhatás miatt a növény számára nehezebben felvehető a foszfor: a gyökér környezetében tompítja a kémhatást, segíti az erős gyökér és a hajszálgyökerek kifejlődését, és így a foszfor felvehetőségét. A magas kén tartalma miatt különösen kedvező az olajos növények számára.  A termelői tapasztalatok alapján Könnyen kijuttatható, és ugyanúgy érvényes rá, ami a többi termékünkre: nem tapad össze, nem porosodik – mondja Bartók Norbert.

Elérhetőség:

MML Kft.
+36 70 886 3127
[email protected]
http://www.novenytragyazas.hu