fbpx

STEYR már két éve Magyarországon

Írta: Szerkesztőség - 2014 május 19.

– A cég életében milyen változásokat hozott az importőri szerződés aláírása?

A szerződés aláírása után Cégünk dinamikus fejlődésnek indult, amely a mai napig töretlenül folytatódik. Árbevételünk az elmúlt közel 2 évben háromszorosára növekedett. Természetesen ez a töretlen fejlődés nemcsak a szerződés aláírásának és a CNH-val folytatott üzleti kapcsolatnak, hanem kollegáink áldozatos munkájának is köszönhető, melynek központjában mindig is az elégedett vásárló áll.

– A közel jövőben szeretnék-e gépkínálatukat bővíteni, ha igen, milyen irányban?

Legfőbb célunk, hogy az elmúlt hosszú évek során méltatlanul kezelt STEYR márkát újból megismertessük és megszerettessük a vásárlóközönséggel. Természetesen ehhez a feladathoz kitartó és elszánt munka szükséges. Ebben a munkában nagy segítség, hogy a STEYR gyár termékei a megbízhatóságot és költségtakarékos üzemeltetést biztosítják a mindennapi munkák során. Vásárlóinktól kapott visszajelzések mindenképpen pozitívak.

– Miért érdemes a STEYR márkát választani?

A STEYR név már több mint 60 éves piacvezető, traktorokra specializálódott osztrák technológiát képvisel, a legjobb minőséget, kiváló kényelmet és rendkívüli értékállóságot garantálva. A STEYR mindig is élenjáró volt a fejlett technológiák kiaknázásában, amelyet a termelékenység szolgálatába állított. Aki a Steyr mellett dönt az egy kiváló teljesítményű és gazdaságos erőgép birtokába jut. A hagyomány, a minőség és az innováció áll annak a hátterében, hogy minden Steyr erőgépet választó gazdálkodó elégedett legyen.