Bezárás

Szálastakarmány-betakarítót a MAGTÁR KFT.-től!

Írta: Szerkesztőség - 2019 május 16.

A Pöttinger cég több mint 145 éves múltra tekint vissza, hagyományos osztrák családi vállalkozás a mai napig. A cég mezőgazdasági gép forgalma 370 millió euró, ami kiemelkedő az európai gépgyártók között.

Pöttinger kaszák

Az EUROCAT dobos kaszák egyszerű hajtásrendszerrel az ősgyepek kaszálásának kiváló eszközei, akár acélujjas szársértős kivitelben is. A NOVACAT CLASSIC tárcsás frontkaszák 2,6-3,5 m közötti munkaszélességben szársértő nélkül, míg az egyedülálló talajkövetéssel rendelkező NOVACAT ALPHA MOTION kaszák acélujjas vagy gumihengeres szársértővel is elérhetőek! A NOVACAT 2,6-4,5 m hátsó függesztésű tárcsás kaszákat kiváló hidraulikus talajnyomás-állítással, hidraulikus szögállítással, súlypontáthelyezéssel is választhatják. A tripla kombinációk 8,3 m-től 11,2 m munkaszélességig elérhetőek, akár hidraulikus összehordószalaggal vagy összehordócsigával is. Minden Pöttinger tárcsás kasza alapja a legerősebb TRI DRIVE hajtásrendszer, 3 fogpár kapcsolódásával. A Pöttinger kaszák szársértői egyedülálló módon egymással cserélhetőek.

Pöttinger HIT rendterítők

4,4 m-től 13,2 m munkaszélességig elérhetőek függesztett, illetve vontatott kivitelben. Főbb jellemzőik a robusztus HIT-Tech kettőscsuklós meghajtás, Hydrokomfort forduló kezelés és Liftmatic vagy Hydrolift kiemelés.

Pöttinger TOP rendképzők

A Pöttinger rendképző a MULTITAST talajkövető rendszerrel és a TOPTECH PLUS rotor-kialakítással az egyik legkíméletesebb terménykezelést biztosítja. A rotorkarok egyenként cserélhetőek a hajtás megbontása nélkül, a hajtómű karbantartásmentes. 4,4 m-től 12,5 m-ig egy- és négyrotoros kivitelben elérhetőek.

Pöttinger IMPRESS: a körbálázás új dimenziója!

A 2015 évben bemutatott új IMPRESS körbálázó családdal a cég mérnökei 12 db szabadalommal védett újítást vezettek be. Ilyen az EASY MOVE kihúzható késtartó, Pre-Selection egyedi vágókésszám-beállítással és TWIN BLADE megfordítható, mindkét oldalon élezett késekkel. A rendfelszedő oldalirányban 12-12cm-t képes elmozdulni, az új nagyméretű továbbítórotor sebessége szinkronizált a rendfelszedővel és a bálaindító hengerekkel. A rotor felett elhelyezett kis teljesítmény igényű szeletelő egység hidraulikus felső nyitású eltömődésgátlóval rendelkezik. A Perfect Flow egyenes, felső bevezetésű anyagáram 4 db indítóhengerrel biztos bálaindítást eredményez. A neccháló-beadagoló szerkezet elektromágneses fékezéssel pontos kötözést szavatol. PRO kivitelben 32 késsel 3,6 cm szecskahossz érhető el.

Pöttinger rendfelszedő pótkocsik

A Pöttinger a rendfelszedő pótkocsik eladásában világelső a darabszámot tekintve. A gazdák ezek segítségével a lekaszált terményt nagyon rövid időn belül tartósító anyaggal kezelve, egyszerre akár 100 m3 mennyiséget takaríthatnak be. A kocsik rendfelszedője akár 45 db szeletelőkéssel szerelve nagyon rövid szecskaméretet állít elő, mellyel megközelítik a silózók aprítási minőségét. A Pöttinger hét felszedőkocsi-típussal kínál profi megoldást minden állattenyésztő gazdálkodó részére. A MAGTÁR KFT. 2019-ben immár 30 éve áll a hazai termelők rendelkezésére gépi beruházási terveik megvalósításában. A szakmai tapasztalat, a biztos háttér, a személyes kapcsolatok, a rugalmas, gyors ügyintézés, és az egyik legmagasabb minőségű termékpaletta révén a folyamatos fejlődés jellemzi a céget.

  Kérje ajánlatainkat! www.magtarkft.hu