Szerdán kezdődik az AGROmashEXPO – AgrárgépShow

Lezárult a 2020. évi AGROmashEXPO, AgrárgépShow Termékfejlesztési díj pályázatainak bírálata. Az idei évben is Hazai és Nemzetközi díjakra lehetett nevezni, gépesítés, input/szolgáltatás és digitalizáció kategóriákban. Örömmel számolhatunk be róla, hogy a 36 pályázó cég közül 13-an, Hazai díjra pályáztak, 8-an a Digitalizáció kategóriájában.

A zsűri tapasztalt, a mezőgazdaságot és a technológiákat jól ismerő szakemberekből áll; akik gyakorló gazdálkodók, kisebb és nagyobb gazdaságok vezetői, tulajdonosai, felsőoktatási intézmények elismert oktatói, irányítói, szakmai szervezetek, mint a GOSZ, MEGOSZ, NAIK, NAK tagjai, szakújságírók, műszaki szaktekintélyek. Döntésük alapján 3 pályázó nyert nagydíjat, 9 résztvevő különdíjat kapott és 18-an prémium oklevélben részesültek.

Következzenek a nagydíjasok Hazai Termékfejlesztési díj – Digitalizáció kategóriában!

BPW Hungária Kft. – BPW AGRO Hub – dinamikus tömegbecslő rendszer

Teljes átláthatóság a BPW AGRO Hub mérlegelő rendszerrel történő szállítás, rakodás, szórás, etetés és mérlegelés során.

• Futóműre szerelt digitális mérlegelő rendszer a mezőgazdaság számára.

• A rendszer precíz mérlegelést végez, még akkor is, ha a járművel nehéz terepviszonyok között közlekednek.

• Sokoldalú alkalmazási lehetőségek – a szóróeszköztől a takarmánykeverő kocsiig bezárólag.

A beszállítók és a gazdálkodók mostantól folyamatosan nyomon követhetik a pótkocsik összsúlyát és hasznos terhelését – akár menet közbeni is:

A futóműre szerelt AGRO Hub mérőrendszer, amelyet a BPW az AGROmashEXPO kiállításon (A csarnok, 110A stand) mutat be, méri a szóróeszközök, valamint a töltő- és takarmánykeverő kocsik terhelését.