fbpx

Zaslaw D-764 teknős tandem pótkocsi

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 július 16.

A Zaslaw vállalat a több mint 60 éves gyártási tapasztalatokat, és közúti pótkocsigyártásban elért gyakorlatot és sikereket kamatoztatja évről évre a mezőgazdasági pótkocsik gyártásában. Ennek köszönhető, hogy rendkívül szigorú műszaki és minőségi követelmények mellett készülnek a Zaslaw D-764-21R típusú teknős tandem pótkocsik.

 

Mezőgazdaság, pótkocsiSzigorú műszaki és minőségi követelmények mellett készülnek a Zaslaw tandem pótkocsik (Fotó: Sato-Gép Kft.)

 

Kifejezetten robosztus, de egyben tetszetős billenő pótkocsi

Kiválóan alkalmas szálastakarmány, termény és egyéb áruk szállítására is. Előbbi esetében a nagy térfogat miatt kifejezetten ideális.

Mint minden Zaslaw pótkocsit, első körben ezt is az erő, a stabilitás jellemezi. A kifejezetten robusztus alváz, majd az arra épülő strapabíró 6mm-es nagy rugalmasságú acélból készült keret, illetve 4mm vastag oldalfalak nagy teherbírást eredményeznek. A tökéletesen megtervezett teknőforma, sima belső felületek és az alapfelszereltségű hidraulikusan nyíló hátfal gyors és egyszerű töltést és kirakodást biztosít.

 

Mezőgazdaság, pótkocsiEnnél a pótkocsinál alapfelszereltség a hidraulikusan nyíló hátfal (Fotó: Sato-Gép Kft.)

 

Az erős szerkezet megfelelő futóművet igényel

Erősített 13 tonna teherbírású ADR hidakkal, vagy igény esetén BPW hidakkal is kérhető a pótkocsi. Térfogata 24-33 m3 (magasítástól függően). Kérhető hagyományos vagy K80-as vonófejjel. Alapfelszereltség a vonórúdcsillapítás, a kétkörös légfékrendszer automata fékerőszabályzóval és sok más praktikus dolog. Minél nagyobb rakfelület annál jobb, így ideális a 7,08m-es belső platóhossz. Abroncsokat tekintve alapfelszereltségként már viszonylag széles új gumi jár, 550/60R22.5, de felár ellenében számos szélesebb és még nagyobb teherbírású abroncs közül is lehet választani (560, 600, 650, valamint 700-as szélességű). Fontos még megemlíteni a felszereltségek közül a hidraulikus támasztólábat, mint kényelmes opciót, vagy az erősen ajánlott kormányozható tengelyt, de sok gazdaság számára praktikus lehet az oldalsó billentés funkció. Ezt tetszés szerint jobb vagy bal oldalra kérhető.

 

Mezőgazdaság, pótkocsiA pótkocsi praktikus megoldást kínál az oldalsó billentési funkcióval (Fotó: Sato-Gép Kft.)

 

Számos egyéb opcionális lehetőségek mellett minden gazda a saját igényei alapján alakíthatja az új Zaslaw pótkocsiját

Az erős kivitel és tetszetős forma mellett egy további előnyös tulajdonság, hogy kedvező áron juthatnak hozzá a hazai vásárlók. Zaslaw ezzel a típussal is bizonyítja, hogy rendkívül megbízható márka, és nem véletlenül terjed egyre jobban a magyar gazdák körében.

Bővebb információk: http://www.satogep.hu/