fbpx

Traktorvontatású takarmányszállító tartálykocsik az AJG Agrogép Jármű és Gépgyártó Kft. gyártmányaiban

Írta: Szerkesztőség - 2014 április 10.

Takarmányszállító tartálykocsijaink 3, 6 és 16 m3-es kivitelben készülnek, melyek főleg a nagyobb állattartó telepeken a takarmány könnyebb kiosztásában nyújtanak segítséget, telephelyen belüli, valamint telephelyen kívüli szállításra is egyaránt alkalmasak.

A DETK-143 és DETK-146 típusú egytengelyes tartálykocsik alkalmasak őrölt takarmányok, lisztek, és egyéb porszerű anyagok gazdaságos telepi és közúti szállítására és annak fluid ürítésére. A tartálykocsik az olasz gyártmányú JUROP kompresszorral vannak szerelve.

A DETK-1416 típusú rugózott tandem futóműves, 16 m3-es traktorvontatású, hátrabillenő tartályos felépítményű pótkocsi különböző őrölt takarmányok, lisztek, granulátumok és egyéb porszerű anyagok gazdaságos szállítására és pneumatikus ürítésre szolgál. A tartálykocsi saját légellátó rendszerrel rendelkezik, tartálya 3 részre van osztva, mely a különböző takarmányok egyidejű szállítását teszi lehetővé. Vontatásukhoz minden olyan lassú jármű és mezőgazdasági vontató alkalmas, amely rendelkezik 12 V feszültségű elektromos és 160 bar üzemi nyomású hidraulikus rendszerrel, valamint alsó pótkocsi vonószerkezettel (Hitch-kuplung).

Bővebb információért keresse fel honlapunkat (www.ajgkft.hu), vagy keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken:

AJG Agrogép Jármű- és Gépgyártó Kft.

4461 Nyírtelek, Kastély út 3.

Telefon: +36 42-525-111

Fax: +36 42-210-602

E-mail: [email protected]