fbpx

DIECI teleszkópos rakodók a VERBIS Kft. kínálatában

Írta: Szerkesztőség - 2014 április 10.

DIECI teleszkópos rakodók a VERBIS Kft. kínálatában

A MODENA-hoz közel fekvő hatalmas kiterjedésű üzemben folyik a gyártás (vázszerkezet, gémszerkezet) és az összeszerelés. Saját tesztpályával rendelkeznek, amely elengedhetetlen a XXI. században a gépfejlesztéshez és a minőségbiztosításhoz. A gyár a kiváló minőségű mezőgazdasági és építőipari gépek folyamatos fejlesztése mellett nagy hangsúlyt fektet a magas színvonalú szervízháttérre és az alkatrészellátásra. Ezért is kézenfekvő lehetőség volt számukra, hogy 2014-től termékeik magyarországi képviseletére a Verbis Kft.-vel disztribútori szerződést kössenek. A gépértékesítésen túl a Dieci által kínált gépekhez a Verbis Kft biztosítja a szervizhátteret, a folyamatos és gyors alkatrészellátást.

DIECI teleszkópos rakodók a VERBIS Kft. kínálatában

DIECI teleszkópos rakodók a VERBIS Kft. kínálatában

DIECI teleszkópos rakodók a VERBIS Kft. kínálatában

A teleszkópos rakodók napjainkban a Mezőgazdasági vállalkozások alapgépeivé váltak a széles felhasználhatóságuk miatt, pl. trágyakezelés, bálarakodás, állattelepi takarmányrakodás, magtári anyagmozgatás stb. Felhasználási területüket tovább szélesítik olyan rendelhető opciók, mint a pótkocsi vonófej, hátsó elektromos és hidraulikus csatlakozók, TLT- hajtás, 3-pont felfüggesztés. A mezőgazdasági kivitelű teleszkópos rakodó családnak 22 tagja van, melyek a 2,5–7 t emelőképességű és a 6–10 m emelőmagasságú tartományt fednek le. A kisebb gépeket hidrosztatikus hajtóművel, míg a nagyobbakat választhatóan powershift vagy vario-rendszerű hidrosztatikus hajtóművel szerelik. A vario rendszer nagy előnye, hogy változó TLT fordulatszámnál elektrohidraulikusan beállítható egy állandó haladási sebesség, tehát a járószekezet-hajtás függetleníthető a TLT-től. A Dieci legújabb fejlesztése egy derékcsuklós, központi teleszkópos homlokrakodó, mely rakodó-családnak 3 tagja van és 2-2,3 t tömeget 4-4,5 m magasra képesek emelni. Ez az innovatív ötlet egyesíti a derékcsuklós-rakodók kis helyszükségletét, jó terepjáró képességét a teleszkópos rakodók emelési magasságával, mely gépek kiválóan használhatóak pl. magtári rakodáskor. A mezőgazdasági gépek felé egyre inkább támasztott követelmény a multifunkcionalitás, melynek a Dieci derékcsuklós, központi teleszkópos homlokrakodói és a széles adapter skálával felszerelhető teleszkópos rakodói kiválóan megfelelnek, továbbá az állattartó telepek és a gabonaraktárak alapgépei lehetnek.

A Verbis Kft. munkatársai várják ügyfeleiket a cég bemutatótermében egy személyes konzultációra, hogy a beruházási döntés meghozatala előtt minden műszaki, technológiai információ a rendelkezésére álljon.

Verbis Kft.