fbpx

Új szelek fújnak északról

Írta: Szerkesztőség - 2018 október 10.

Egy jó rugókapás kombinátor egyenletes magágyat és talajfelszínt készít a lehető legkevesebb munkamenetben, ezzel ideális kelési környezetet teremt, megalapozva a sikeres betakarítást.
A gépnek szintén feladata a megfelelő rögstruktúra kialakítása, ami kiemelten fontos kötöttebb talajtípusoknál. A Multiva kombinátorok működése ezeknek a követelményeknek a teljesítésén alapul. Az optimális kapageometria egyenletes magágyat garantál, a fejlett rögtörőhenger és simítótechnológia gondoskodik a megfelelő talajszerkezet kialakításáról.

TopLine Super XL kombinátor – tavasztól őszig

Használható sekély tarlóhántásra kalászosok után, nyári és őszi magágykészítési feladatokra, illetve szántott vagy mélylazított talaj elművelésére is. Amunkamélység 0-12 cm között precízen beállítható, az akár 15 km/h munkasebességnek köszönhetően pedig a gépek hektárteljesítménye is kiemelkedő.

Multiva Forte XT – megújult mechanikus vetőgép

A Forte XT modell minden hagyományos művelési rendszerbe beilleszthető, de képes valódi, tarlóhántás nélküli direktvetésre is. A Multiva technológia lehetővé teszi az alkalmazkodást a folyton változó körülményekhez. Multiva Magyarország Kft.


www.multiva.hu