Újdonság a biogazdálkodásban, környezetkímélő, gyors és pontos gyomirtás egyszerre két oldalon, vegyszer nélkül

Tavaly került bemutatásra először a mechanikus gyomirtás új úttörője a BERTI által gyártott ECOROW/D. Csillagkerekek és gumiujjak együttes alkalmazásának köszönhetően alapos gyomirtást végez a sorok alatt. A csillagkerekek elvágják, a gumikerekek kiforgatják a gazt, így a legkevésbé invazív módon végzi a gyomtalanítást.

ECOsprint™ család a damilos gyomirtók közé tartozik, így egyben képes elvégezni a törzstisztítás és a gyomirtás fáradságos munkálatait.

Technikailag tekintve a gép egyszerű, mégis kifinomult kivitelezési megoldásokat alkalmaz. Más hasonló gépekhez képest, ahol a hidraulikus funkciók miatt külön tartályok és független hidraulika körök alkalmazása szükséges, ezek karbantartása pedig időigényes és a nyári időjárási viszonyok sokszor az olaj túlmelegedését okozzák az ECOROW esetében mindössze 1 hidraulika kör működtet két szinkronizált munkahengert, ami a fokozatmentes munkaszélesség állításért felel. Nem csak megkönnyíti ez a karbantartást, de szinte teljesen kiküszöböli a lehetséges olajszivárgásokat, ezzel is minimálisra csökkentve a gép ökológiai lábnyomát.

BERTI.hu, Facebook és Instagarm oldalunkon tájékozódhatnak az érdeklődők! Az első bemutató Gyöngyösön kerül megrendezésre, Április 10-én, az eseményen való részvételi szándékukat a rendezvény oldalán jelezhetik.

agrár bemutató gazdálkodás gyomirtás mezőgazdaság munkaszélesség technika