fbpx

Amit egy vadász is ajánlana vadásztársának

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2024 augusztus 27.

Az Arasz cégvezetőjével, Börzsönyi Balázzsal ültünk le beszélgetni, de most nem a gazdálkodási napló a téma, mint eddig az ARASZ esetében oly sokszor, hanem a vadász és túraruházat, amivel az ARASZ immár egy éve a piacon van. Az online tér után most boltok polcait is megcélozták. Szó esik a márkáról, a gyártásról, a vadászat más perspektívából való megközelítéséről.

fegyver
Bőrdíszművesünk kezei által készült Arasz termékek egyedisége és kivitelezése a garancia

Ha jól tudom, te is vadászol? Mit gondolsz, lehet-e ez előny az Arasz számára?

Igen, mondhatni, hiszen ebből a szempontból kijelenthető, hogy „vadásztól vadásznak” készülnek a termékeink, a saját bőrömön tapasztalom az előnyeit és a hátrányait egy-egy terméknek. Bármennyire is lehet szép és kényelmes vagy épp tradicionális egy vadászöltözet vagy kiegészítő, ha a technikai jellemzői nincsenek meg, akkor az a „terepen” nem állja meg a helyét. Ezek csak valós vadászati helyzetekben jönnek elő igazán, így az ott szerzett tapasztalat előnyt jelenthet.

Mondok egy példát, készítettünk egy bőr övre akasztható söréttartót, az első használatkor kiderült, hogy szélesebb kell, mert nem kényelmes kivenni a patront, így változtattunk a terméken. Ezért gondoljuk, hogy amit adunk, az nem csak a kinézetében, de a gyakorlatban is megállja a helyét.

Szerinted mi az, amitől több tud lenni az Arasz, mint más?

A sokszínűséget és az előbb már említett gyakorlaton alapuló használhatóságot mindenképp kiemelném, illetve Mi úgy gondoljuk, hogy az Arasz a fiatalosabb, az új generációs trendeket teremtő, de a hagyományokat és a vadászati értékrendet minden esetben szem előtt tartó megjelenést biztosít.

A személyes és a közvetlen kapcsolatra nagy hangsúlyt fektetünk, legyen szó a rendelésekkel, a szállítással vagy az egyedi kérésekkel kapcsolatos rugalmasságunkról. Alapvetőnek tatjuk, hogy szükség esetén a vásárló mindig kapcsolatba tudjon lépni velünk, ebből a szempontból az elérhetőségünk, a folyamatos rendelkezésre állásunk az, ami megkülönböztethet minket.

Tisztában vagyunk azzal is, hogy a mai társadalomban az emberek elődlegesen online tájékozódnak, így az online láthatóságunkra nagy figyelmet fordítunk, mindezt úgy, hogy a személyes interakció továbbra is megmaradjon.

vadász

Feltűnt, hogy több felületen is kiemelitek az egyedi és a magyar gyártást, a felhasznált alapanyagokat. Ez fontos lehet?

Szerintünk az, és nem csak nekünk. A vadászok nagyon tradíciókövetők, a hagyományokra érzékeny emberek. A vadászatban fontos az alkalomnak, helyzetnek megfelelő megjelenés, öltözet.

Bőr kínálatunkat mindenképp kiemelném, hiszen ezek a bőrdíszművesünk kezei által készült Arasz termékek egyedisége és kivitelezése garantálja a kimagasló minőséget és a jó használhatóságot.

A bőr megművelése mellett a varrodára, a varrás folyamatára és minőségére is jelenős figyelmet fordítunk. Celldömölkön egy nagyon nagy, évtizedes tapasztalattal rendelkező varrodával dolgozunk együtt, mondanom sem kell a tulajdonosok maguk is vadászok. Érzik és élik velünk együtt azt, ami született!

Felhasznált anyagaink között szinte minden megtalálható: a polár, a pamut és a softshell is. A kényelem pedig, amit ruházataink nyújtanak, segítik a nyugodt és koncentrált vadászatot.

Nagyon jó volt hallani rólatok és tényleg kívánjuk, hogy legyen sikeres az ARASZ vadászruha bevezetése. Egy zárszó, egy üzenet a leendő vásárlóitoknak?

Először is az elérhetőség, ami a www.araszstore.hu oldalon mindenkinek adott! Látogassanak el oldalunkra, és győződjenek meg maguk minden előnyről és tulajdonságról, amit már említettem a beszélgetésünk során.

Zárszónak pedig, amit olyan sokszor felhasználunk a különböző posztokban, tényleg csak ennyi:

Vadászoktól – vadászoknak! Ez az ARASZ!