fbpx
▼ Hirdetés ▼
▼ Hirdetés ▼

A kérődzők emésztési sajátosságai

A kérődzők emésztési sajátosságai
2017. április 13.

A kérődzőkben olyan előgyomrok (bendő, recés, százrétű) fejlődtek ki, amelyekben a mikrobiális tevékenységhez kedvező körülmények uralkodnak.

A hígtrágyakezelés jelentősége

A hígtrágyakezelés jelentősége
2017. március 17.

Az állattenyésztésben képződő szervestrágya talajra és növényre kifejtett jótékony hatását régóta kamatoztatják a gazdálkodók.

A borjúnevelés

A borjúnevelés
2017. március 17.

Állategészségügyi kihívások és emésztőszervi fertőző megbetegedések (1. rész)

Sajtjaink a nagyvilágban

Sajtjaink a nagyvilágban
2017. február 14.

Még ha a magyar sajtkultúra nem is rendelkezik olyan mély gyökerekkel, messze földön híres tradíciókkal, mint a svájci, a francia, az olasz, vagy a német, netán a holland, a külpiaci folyamatok bizonyítékkal szolgálnak arra, hogy nincs okunk szerénykedni.

Fogy az állomány!

Fogy az állomány!
2017. február 14.

A 2017 januárjában érdemes visszatekinteni az elmúlt esztendőre, hogy milyen tanulságokkal vértezzük fel magunkat az idei évre.