Élelmiszeripari fórumot rendez a NAK január 22-én
Tisztelettel meghívjuk a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Szakterülete által szervezett „Élelmiszeripari fórumra”.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreTisztelettel meghívjuk a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Szakterülete által szervezett „Élelmiszeripari fórumra”.
Magyarország elkötelezett a genetikailag módosított szervezetektől (GMO) mentes élelmiszerek mellett.
Ötvenhárom településen, összesen 110 hektárnyi földterületen indult el a tavaszi munka a Magyar Élelmiszerbank Egyesület és a Syngenta Élelmiszerlavina programjában.
Alacsony hőfokon működő, a gyümölcsök vitamintartalmát és ízanyagait megőrző lekvárfőző üzemet indított a Komárom-Esztergom megyei Szomoron a Barack-Virág Kft.
Több mint 13 ezer nehéz sorsú emberen segített idén a Magyar Élelmiszerbank Egyesület és a Syngenta Élelmiszerlavina programja.
Egyre fontosabbak a rövid ellátási láncok az emberek élelmiszerrel való ellátásában világszerte, így Magyarországon is.
A húsfeldolgozók technológiai fejlesztéséhez november 10-től, az állatbetegségek megelőzéséhez pedig 2015 januárjától igényelhető vissza nem térítendő támogatás.
Befejeződött a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) élelmiszerlánc-felügyeleti információs rendszerének fejlesztési projektje, mely az Elektronikus Közigazgatás Operatív Program (EKOP) keretében valósult meg.
A rossz, silány minőségű élelmiszerek kiszűrése védi a fogyasztók érdekeit, segíti a fekete- és a szürkegazdaság visszaszorítását, az élelmiszergazdaság megtisztulását.
A jó minőségű élelmiszerek előállításának egyik feltétele a korszerű technológia alkalmazása.