fbpx

Esti mese – az élelmiszerláncról?!

Esti mese – az élelmiszerláncról?!
2019. február 21.

Az, hogy milyen forrásból, milyen tisztaságú, beltartalmi értékű élelmiszert fogyasztunk, közvetlenül meghatározza az egészségünket.

A rezisztencia jelentősége a burgonyatermesztésben

A rezisztencia jelentősége a burgonyatermesztésben
2019. február 20.

Egy-egy ország burgonyatermesztésének fokmérője az elért termésátlagok mellett mindig az, hogy a jelentkező igényeket milyen mértékben és milyen minőségi színvonalon tudják a termelők kielégíteni.

A napraforgó kártevői

A napraforgó kártevői
2019. február 20.

A napraforgó a legfontosabb és a legnagyobb területen termesztett olajnövényünk, ezért meghatározó szerepe van a hazai növényolaj-termelésünkben

Hústermelés a XXI. században

Hústermelés a XXI. században
2019. február 20.

A húsmarhatartás, a hús értékesítése, a nyilvántartások vezetése és az adatok használata sok időt, sok hozzáértést igényel