Kulcsszó: baktériumok
Szója – Talajoltással
Az uniós és hazai támogatásoknak is köszönhetően 2014 óta egyre több gazdálkodó foglalkozik szójatermesztéssel
Rossz talajon is teremhet kiváló zöldség
Egy egész környékről járnak Tamáshoz a biotermékre vágyók
Őszi telepítés vagy pótlás? Terrum!
Fontos tennivaló kertünk talaját feltölteni hasznos talajbaktériumokkal, így jobb minőségű termésre, a betegségekre kevésbé fogékony növényekre…
Kéntrágyázás: aktuális hóbort vagy mindennapi szükséglet?
A három tápelem közül a kén élettani szerepével és a kéntrágyázás problematikájával az elmúlt 15 évben egyre többet foglalkoznak a szakemberek, ezen…
A mennyiséget kell növelni? Vagy többről van itt szó?
Nagyjából egy évtizeddel ezelőtt elkezdődött egy számháború, ami azóta is tart. Ez a készítményekben lévő sejtek számára vonatkozik, azaz, hogy 1…
Előzzük meg a madarak combcsontfej elhalását!
A BCO sántaság leggyakrabban a hosszú élettartamú és a nagy növekedési erélyű madarakat érinti. A brojlerek 10-15%-a szenved a BCO szubklinikai…
Növények és mikrobák – egy nyelvet beszélnek
A növények gyökérrendszerén élő, talajlakó mikroorganizmusok milliói bonyolult ökológiai közösséget alkotnak a nekik különböző szénformákat juttató,…