Mit és mennyi bort iszunk?
Hetente egyszer, száraz vörösbort fogyaszt a magyarok többsége
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreHetente egyszer, száraz vörösbort fogyaszt a magyarok többsége
A Borarcok januártól 4 nyelven lesz elérhető és hamarosan megtalálható lesz rajta az e-sommelier szolgáltatás is.
Minden borkészítési lépés, az ültetvénytől a palackba töltésig, befolyásolja a bor minőségét.
A 2018. év legjobb rozébora címet a villányi Stier Pincészet Kékfrankos rozéjával érdemelte ki.
A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint az év első nyolc hónapjában 64 százalékkal több magyar bor került a külpiacokra, mint egy évvel korábban
Az idei évben várhatóan 62 ezer hektárnyi szőlő termőterületről összesen 550 ezer tonna termést takaríthatnak be a magyar szőlősgazdák
A Vidékfejlesztési Program keretében meghirdetett borászati pályázat nyerteseitől nagyobb hozzáadott érték előállítását, valamint a foglalkoztatás bővítését várják.
A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) által szervezett 2018. évi Országos Borverseny legjobb fehérborának a Varga Pincészet 2017-es évjáratú Aranymetszés Friss Olaszrizlingjét választották.