fbpx

Durumbúza a nagyvilágban – és hazánkban!

durumbuza_a_nagyvilagban_es_haza[1]
2017. október 26.

A mediterrán térségben, főként Olaszországban a legkedveltebb tésztafélék alapanyaga a durumbúzából (Triticum durum) készülő durumdara, vagy más néven semolina.

Címkézési követelmények és szabályok

cimkezesi_kovetelmenyek_es_szabal[1]
2017. október 24.

Az élelmiszerek és az élelmiszerekkel kapcsolatos tevékenységek nyomonkövetése és azonosítása rendkívül fontos a fogyasztók biztonsága érdekében.

A nagy őszibúzafajta-teszt

wheat-2433731_960_720[1]
2017. október 02.

Lezárult a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács, valamint a Gabonatermesztők Országos Szövetségének őszibúza-fajtakísérleti munkája 2017-ben.

Itt van az ősz, itt van újra …

itt_van_az_osz_itt_van_ujra_0_0[1]
2017. szeptember 18.

Őszi kalászos vetéséhez széles faj-fajtaválasztékot kínálunk, amelyből partnereink csávázási és kiszerelési igényük, illetve szaporulati fok szerint választhatnak.