Baromfihús: nekünk is jövedelmező volna a francia recept
A francia baromfihús fogyasztása rekordot dönt, a nemzeti termelés is kevés, új ötletekkel védik a hazai piacot.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreA francia baromfihús fogyasztása rekordot dönt, a nemzeti termelés is kevés, új ötletekkel védik a hazai piacot.
Növekedéssel folytatta a trendet tavaly is a mezőgazdaságban a baromfiágazat, különösen a vágókacsa-szegmensben.
Az EU baromfitermelő gazdáinak védelmére készülnek, Kelet-Európában fokozódó verseny, növekedés várható a szektorban.
Az európai és hazai mezőgazdaság egyik nagy erőforrása a baromfiágazat, növekvő fogyasztással és exporttal.
A hazai mezőgazdaságban továbbra is erősen teljesít a baromfiágazat, nő az export és csökken a behozatal, több a vágás.
Az Y Cégcsoport ügyvezetőjével, Horváth Lajossal a takarmánygyártás mágocsi központjában beszélgettünk
Az egyiptomi mezőgazdaság is menetel az önellátás felé, a gabona után a csirkehús-behozatal levágása kerül az asztalra.