Durumbúza a nagyvilágban – és hazánkban!
A mediterrán térségben, főként Olaszországban a legkedveltebb tésztafélék alapanyaga a durumbúzából (Triticum durum) készülő durumdara, vagy más néven semolina.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreA mediterrán térségben, főként Olaszországban a legkedveltebb tésztafélék alapanyaga a durumbúzából (Triticum durum) készülő durumdara, vagy más néven semolina.
Termeltetési integrációnk számára önálló durumbúzavetőmag-portóliót állítottunk össze.
Hazai és külföldi malmokkal, felvásárlókkal együttműködve olasz mintára zárt termelési integrációt működtetünk, melyben termelő partnereinkkel a tésztaipar igényeinek megfelelő, magas minőségű nyersanyagot állítunk elő.
Jól bevált modellünk a következő: Ön az általunk biztosított fajtákkal, javasolt technológia betartása mellett durumbúzát termel.