fbpx

Júniustól vadhús is lesz a menzákon

Júniustól vadhús is lesz a menzákon
2014. május 08.

Júniustól havonta kétszer vadhúsból készült ételeket tálalnak majd fel a Junior Vendéglátó Zrt. által ellátott 256 menzán a Mintamenza Program keretein belül az ország több mint 17 városában.

Együttműködés a korszerű közétkeztetés érdekében

Együttműködés a korszerű közétkeztetés érdekében
2014. április 22.

Együttműködési megállapodást kötött a magyar értékek népszerűsítése, az egészséges táplálkozás és étrend, illetve a korszerű gyermekétkeztetés kialakítása érdekében a Magyar Nemzeti Hungarikumok és Értékek Szövetsége, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és Budapest Főváros Kormányhivatala.

Húsvéti Bárányfesztivált rendeznek a Vajdahunyadvárban

Húsvéti Bárányfesztivált rendeznek a Vajdahunyadvárban
2014. április 15.

Élőállat-bemutató, bárányhúsból készült magyar és nemzetközi élelmiszerek, főzőverseny, kézműves foglalkozások, népi játékok és egyéb programok várják a Húsvéti Bárányfesztivál vendégeit a Vajdahunyadvárban április 18. és 21. között.

09:07:00

09:07:00
2014. április 11.

A magyarok 86 százaléka bízik a hazai élelmiszerekben egy januári reprezentatív kutatás szerint.

Az állattenyésztés jelene és jövője térségünkben

Az állattenyésztés jelene és jövője térségünkben
2014. április 10.

Az elsősorban takarmánykereskedelmi tevékenységéről ismert RUSSEL s.r.o. is felismerte az ebben rejlő lehetőséget. Állattenyésztési terveink megvalósításának küszöbén a hazai és szomszédos gazdasági környezetet elemezte szakértőnk.