Precíziós eljárások a növénytermesztésben

precizios_eljarasok_a_novenytermesztesben__04[1]
2011. szeptember 19.

Az egészséges élelmiszerek iránti igény, a fenntartható termelés, a nehezebbé vált nemzetközi lehetőségek, a termőföld minőségének megőrzése és a környezetvédelmi szempontok összehangolása indokolja, hogy a növényvédelmi beavatkozások folyamatos monitorozásra és előrejelzésre alapuljanak.

Jót s jól!

food-platter-2175326_960_720[1]
2011. augusztus 01.

Az élelmiszer létfontosságú cikk, az evés maga pedig élvezet, sokszor a családi, társas összejövetelek fénypontja.

Radikális áfa csökkentést sürgetnek a szakmai szervezetek

radikalis_afa_csokkentest_surgetnek_a_szakmai_szervezetek_00[1]
2011. május 25.

Elkerülhetetlen az alapvető élelmiszerek, közte a baromfi, a tojás, a sertéshús, a tej- és a sütőipari termékek általános forgalmi adó kulcsának a radikális csökkentése – jelentette ki öt ágazati szakmai szervezet nevében Bárány László.

Déli-Farm Tavaszi Vásár

konferencia_inszeminatoroknak_a_deli_farmnal_01[1]
2011. május 13.

Egy hagyományokkal rendelkező vásárba csöppentem bele Kiskundorozsmán, ahol a közel 200 résztvevő többsége már tudta, hogy mire számíthat.

Az ökológiai élelmiszerek előállítása

kep_az_okologiai_elelm_gax7[1]
2011. március 21.

Manapság gyakran alkalmazzák a „bio”, vagy „öko” jelzőt élelmiszerekkel, napi használati tárgyakkal, vegyipari cikkekkel kapcsolatosan azok készítői, vagy forgalmazói azért, hogy termékeiket jobban tudják értékesíteni.